Şükür abi devam eylül sonuna kadar yoğun gider kısıtlama gelmezse sende durumlar nasılTakılıyorum öyle izliyorum bazen naptın iş güç nasıl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şükür abi devam eylül sonuna kadar yoğun gider kısıtlama gelmezse sende durumlar nasılTakılıyorum öyle izliyorum bazen naptın iş güç nasıl
Öyle olsun meto dayı ?2 saattir bekliyorum rolden gelsin diye
Aynı beeaa gram ilerleme yok her ay bu sefer normale dönecem diyorum hoop sorun devam kısıtlamalar da gelir zaten 1 2 aya bu gidişte pandemi biter benim işler bitmezŞükür abi devam eylül sonuna kadar yoğun gider kısıtlama gelmezse sende durumlar nasıl
Atmaz atmaz mümkün değilÖyle olsun meto dayı ?
Yok belli oldu zaten ? kim ne atarsa yarın akşam saat 3te 10 katı iade ?Atmaz atmaz mümkün değil
Büyük iddaa koydum ama… ??Yok belli oldu zaten ? kim ne atarsa yarın akşam saat 3te 10 katı iade ?
Arkadaşa verdim geç kaldın sen elime toplananları daha 10 dk önceYok belli oldu zaten ? kim ne atarsa yarın akşam saat 3te 10 katı iade ?
Makara yapıyorum abi ?Arkadaşa verdim geç kaldın sen elime toplananları daha 10 dk önce
La ne arandırıyon beni o zaman getMakara yapıyorum abi ?
Yok ama o konuda ciddiyim eğer varsa babayiğit çıksın 10 katı iade şartıyla ?La ne arandırıyon beni o zaman get
100 atarsa 1000 iade 5000 atarsa 50000 iade o kadar iddalıyım şuan ?Yok ama o konuda ciddiyim eğer varsa babayiğit çıksın 10 katı iade şartıyla ?
Bi karar ver makara mı ciddi mi ** şansını kaybettin zaten çocuğa gerek yok dedimYok ama o konuda ciddiyim eğer varsa babayiğit çıksın 10 katı iade şartıyla ?
İhtiyacım yok şuan abi ama sadece görmek istiyorum var mı öyle birisi bu forumda ?Bi karar ver makara mı ciddi mi ** şansını kaybettin zaten çocuğa gerek yok dedim
Ben o işlere girmem sınanacak adam değilimİhtiyacım yok şuan abi ama sadece görmek istiyorum var mı öyle birisi bu forumda ?
Yok sana değil zaten murat abi estağfurullah ?Ben o işlere girmem sınanacak adam değilim
Benden başka adam yok forum da ** kime zarf atıyoruzYok sana değil zaten murat abi estağfurullah ?
Papara atiyorumYok sana değil zaten murat abi estağfurullah ?
Alınması gerekenler alınmıyo alınmaması gereken adamsın üstüne alınıyosun abi sende bi tuhafsın ?Benden başka adam yok forum da ** kime zarf atıyoruz
DolaaaaaaaappppPapara atiyorum
Wusttt ne atayim papara payfixDolaaaaaaaapppp
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!