Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim 1.8.2020 4 ay ile kaçırdık bunu da kaçırdık2. Yılını dolduranlara ekleniyor beyler toplu bi ekleme yok bana canlı öyle dedi 2 yıl önce bugün kaydolduysaniz 200 spin ekleniyor 3 yılda 300 4 yılda 400 böyle gider
Tarihi nasıl çıkardın kanka ?Benim 1.8.2020 4 ay ile kaçırdık bunu da kaçırdık
ProfildenTarihi nasıl çıkardın kanka ?
Tümbette olma günün:20.04.20?? ?Profilden
Aynen bende de yok soracam şimdi bağlansın4. 2019 ama bısey yok
2021 yatırımı olanlara olabilir
Bize yok kanka ?4. 2019 ama bısey yok
2021 yatırımı olanlara olabilir
Keşke miktara göre yatirsalar 6k yatırım var bunlara bu yıl2021 yılı içerisinde 50 TL ve üzeri yatırım yapan oyunculara REEL RUSH 2 oyununda Free Spinler tanımlanacaktır.
Bende 2019 da üye olmuşum geçenlerde ilk defa yatırım yaptimKeşke miktara göre yatirsalar 6k yatırım var bunlara bu yıl
Sağlam site usta benim 3 yıl olacak 1 kere bile çekimin iptal olduğunu görmedim büyük paralar yatırdık çektik hiç sıkıntı olmadıBende 2019 da üye olmuşum geçenlerde ilk defa yatırım yaptim
Aynen sağlam olduğunu çok duyuyorum büyük meblaglarda denerimSağlam site usta benim 3 yıl olacak 1 kere bile çekimin iptal olduğunu görmedim büyük paralar yatırdık çektik hiç sıkıntı olmadı
?????Aynen sağlam olduğunu çok duyuyorum büyük meblaglarda denerim
Hadi şansın bol olsun ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!