Daha cekmedin mı hadi çek artık şu parayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha cekmedin mı hadi çek artık şu parayı
Günaydın eydolu prisme çekiliş banada çıkmış ödüller dağıtıldı miDaha cekmedin mı hadi çek artık şu parayı
Dağıtım olmadı halaGünaydın eydolu prisme çekiliş banada çıkmış ödüller dağıtıldı mi
Yok yalan olduGünaydın eydolu prisme çekiliş banada çıkmış ödüller dağıtıldı mi
Gonderilmicek miYok yalan oldu
Yok yalan oldu
Yav konuşuyor işte boş boş dayanamadım bende cvp verdimElon mal ne sacmaliyor diğer tarafta
Bilmiyorum rol sahibi para gelsin özelden kazananlara yazacam dedi belliki yazmamış kimseyeGonderilmicek mi
Bu eklenen bonus bu sene icinde en az 50 tl yatirim yapanlara eklenmiş miktar lar belirlenerek2. Yılını dolduranlara ekleniyor beyler toplu bi ekleme yok bana canlı öyle dedi 2 yıl önce bugün kaydolduysaniz 200 spin ekleniyor 3 yılda 300 4 yılda 400 böyle gider
Yav konuşuyor işte boş boş dayanamadım bende cvp verdim
Ne çabukTeşekkürler 185 TL çekildi ??
Kaç spindenTeşekkürler 185 TL çekildi ??
Hızlısın Tebrikler100 spinden 65 cıktı rulette 185 yaptım cıktım
Boskoy takma kafanaSacmaliyor mk saydığı adamların 1 tanesine çekiliş çıkmamış neyin kafasını yaşıyor. Hile olsa saydiklarindan 1 tanesine cikmazmiydi
Tebrikler şansın daim olsun100 spinden 65 cıktı rulette 185 yaptım cıktım
Eyvallah dostumTebrikler şansın daim olsun
gereklu aciklamayi yaptim onaBoskoy takma kafana
biraz haklilik payi varSacmaliyor mk saydığı adamların 1 tanesine çekiliş çıkmamış neyin kafasını yaşıyor. Hile olsa saydiklarindan 1 tanesine cikmazmiydi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!