İçine doğmuşYANLIŞ ANLAMIŞIM.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İçine doğmuşYANLIŞ ANLAMIŞIM.
Hocam sen hissettin mi ? @Apsuvachacha sana rakip çıktı bu da hissediokesene bereket iletiyorum
Demek ki ön görüm iyiymişİçine doğmuş
Abartma mk ??Yalnız 8 defa çekilmiş bu kadarda Olmaz ya
Rakiplerim çoğalıyor ?Hocam sen hissettin mi ? @Apsuvachacha sana rakip çıktı bu da hissedio
sen kadar win olan yok su cekilişlerdeRakiplerim çoğalıyor ?
Sen nasıl bir kralsınÖDÜLÜM ULAŞTI TEŞEKKÜRLER DAHA KATILIM SAĞLAMIYORUM KAZANMAYAN ARKADAŞLAR KAZANSIN @tungabey TEŞEKKÜR EDERİM.
Yok la pardon Fatih Robertson kim ?1 kere yanlışlık olmuş olur öyle hatalar ?
@Berlin la şaka yapiosnz millet ciddiye alacak. Ben cekilislere hile yapmam.. moda oldu diye link atiom1 kere yanlışlık olmuş olur öyle hatalar ?
Seni bilen biliyor dostum@Berlin la şaka yapiosnz millet ciddiye alacak. Ben cekilislere hile yapmam.. moda oldu diye link atiom
@Berlin la şaka yapiosnz millet ciddiye alacak. Ben cekilislere hile yapmam.. moda oldu diye link atiom
inanıyoruz zatenkanka@Berlin la şaka yapiosnz millet ciddiye alacak. Ben cekilislere hile yapmam.. moda oldu diye link atiom
Helal len Sana Antep fıstığıSeni bilen biliyor dostum
??@Berlin la şaka yapiosnz millet ciddiye alacak. Ben cekilislere hile yapmam.. moda oldu diye link atiom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!