Evet dostum beğenen ilk 10 kişiye girersen kuponda gelirse çekilise hak kazanıyorsun her kupon için farklı şansın var2. Kupona dahil olabiliyoruz demi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet dostum beğenen ilk 10 kişiye girersen kuponda gelirse çekilise hak kazanıyorsun her kupon için farklı şansın var2. Kupona dahil olabiliyoruz demi
Vayyy adamın en hasina çıkmış @muhsinoviOnline Çekiliş Yap
www.onlinecekilisyap.com
Iletildi?@muhsinovi yazdım kanka payfix ilet atayım
Berlin tunga ile hukukum var yaZdım size zararı olduysa sorun yok istemedim sayınKonuda Roll Yapılırken Para istemek ne kadar Doğru Genel olarak sölüyorum Para istemeyi yasaklayabilirmisiniz Konularda görmek hoşuma gitmiyo isteyen özelden istesin @Rooster
tebriklerIletildi?
Yolladım . Hesaba düşünce yazarsınIletildi?
hukukum olmayan kimseden para istemem burda da istemedim zaten ben özelden yaz dedim neyse ****** edin ban ise bunun sonucu ban yapsınlarKonuda Roll Yapılırken Para istemek ne kadar Doğru Genel olarak sölüyorum Para istemeyi yasaklayabilirmisiniz Konularda görmek hoşuma gitmiyo isteyen özelden istesin @Rooster
Tek senlik Durum yok Roll yapılırken herkes istese Ben rollü bırakır giderim roll mol yapmamBerlin tunga ile hukukum var yaZdım size zararı olduysa sorun yok istemedim sayın
Usta acil 500 lazim hallet yaKonuda Roll Yapılırken Para istemek ne kadar Doğru Genel olarak sölüyorum Para istemeyi yasaklayabilirmisiniz Konularda görmek hoşuma gitmiyo isteyen özelden istesin @Rooster
Senlik birşey yok bro rolleede olmasin dedi üstüne hemen alınma bunun icin bannmi atilirhukukum olmayan kimseden para istemem burda da istemedim zaten ben özelden yaz dedim neyse ****** edin ban ise bunun sonucu ban yapsınlar
Ne kadar komik hahahahUsta acil 500 lazim hallet ya
onla hukukum ayrı özel bir durum var ki ilk kez yazdım Tonga’nın konusuna böyle birsey genelde yaptıgım birsey değil özel bir durum annemi hastaneye götürecek kusura bakmayın ne faizle para alırım nede isterim bilenler bilir karşıyım da ama allah konseyi zora düşürmesin bablanacaksam banlansınlarTek senlik Durum yok Roll yapılırken herkes istese Ben rollü bırakır giderim roll mol yapmam
Geçmiş olsun biraderimonla hukukum ayrı özel bir durum var ki ilk kez yazdım Tonga’nın konusuna böyle birsey genelde yaptıgım birsey değil özel bir durum annemi hastaneye götürecek kusura bakmayın ne faizle para alırım nede isterim bilenler bilir karşıyım da ama allah konseyi zora düşürmesin bablanacaksam banlansınlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!