Para olsa 50 kağıt başardım Türkiye maçına 8 üst 10.20 orandan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
5 olur fazla olmaz gibiEn az dört atar demedi demeyin
Ayni maca 10 tane kupon yapmada nasil oynarsan oyna .bugun turkiye gol yemezzzzzzBeyler son tahminler nedir
Birazdan 50-60 tane etkinliğe katılacam skora 3.4.5 0 yazayım diyorum ama Biz San Marino dan gol yemiş takımız. Cebelitarık tan da yiyebiliriz
Kim derdi ki Danimarka ilk golü Faroe Den yiyecek. Futbol bu
O zaman gol yer diyorumAyni maca 10 tane kupon yapmada nasil oynarsan oyna .bugun turkiye gol yemezzzzzz
Nasil takdir edersen .benimki yatirim.tavsiyesi degil sadece tahmin .insallah atarda kazanirsin .bol bol sanslar dilerimO zaman gol yer diyorum
Eyvallah dostum
İnsallah alim insallah gonul 10 da ister de iste dikis tutturamadilar .insallah 8de atarlar.Türkiye 7 tane atar
DeplasmandaNasil takdir edersen .benimki yatirim.tavsiyesi degil sadece tahmin .insallah atarda kazanirsin .bol bol sanslar dilerim
Para olsa 8 üst oynardım 10.20 orandanİnsallah alim insallah gonul 10 da ister de iste dikis tutturamadilar .insallah 8de atarlar.
Biliyorum da bugun yeme luksu yok averaj lazimsa yememesi lazim.oyna dedigin gibi belli olmaz ben oynamayin demiyorum yanlis anlamayin ben tahmin olarak ..Deplasmanda
Norveç
Karadağ
Letonya
Bunlara 1 er gol atmış. 2 si penaltı
Zaten tek isabetli şutları var tüm maçlarda hepsi gol olmuş ?
Zapta geçsin lütfenAyni maca 10 tane kupon yapmada nasil oynarsan oyna .bugun turkiye gol yemezzzzzz
Keske iste alim 8 atamaz bizimkiler vok zor ne bileyim hic icimden bu kadar fark atacagi gecmiyor aslinda ucak kacti bunlar son cirpinislar .hayirlisi diyelimPara olsa 8 üst oynardım 10.20 orandan
Letonya yı yenmemiz gereken maçta 3 gol yedi bu takım ???Biliyorum da bugun yeme luksu yok averaj lazimsa yememesi lazim.oyna dedigin gibi belli olmaz ben oynamayin demiyorum yanlis anlamayin ben tahmin olarak ..
Yok yok sen bildigini oyna hocam ben dedim ya benimki sadece tahmin .sen gene de oyna 4 oran kacmaz .50 yatirsan 200 gol yemez oranina para yatirdigina degmezki 1.30 anca verirrZapta geçsin lütfen
Ben Cebelitarık atamasa da Türkiye olarak biz yeriz diyorum. Ama seni dinleyecem ve gol yemez diyecem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!