Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Kuponu Türkiye Fark Atmalı

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Beyler son tahminler nedir
Birazdan 50-60 tane etkinliğe katılacam skora 3.4.5 0 yazayım diyorum ama Biz San Marino dan gol yemiş takımız. Cebelitarık tan da yiyebiliriz

Kim derdi ki Danimarka ilk golü Faroe Den yiyecek. Futbol bu

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Beyler son tahminler nedir
Birazdan 50-60 tane etkinliğe katılacam skora 3.4.5 0 yazayım diyorum ama Biz San Marino dan gol yemiş takımız. Cebelitarık tan da yiyebiliriz

Kim derdi ki Danimarka ilk golü Faroe Den yiyecek. Futbol bu
Ayni maca 10 tane kupon yapmada nasil oynarsan oyna .bugun turkiye gol yemezzzzzz

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tamam turkiye kotu durumda ama hocada kendini kurtarma pesinde bugun gol yemez maksimumda 5 atarsa atar .takim nedense dada oturmadi .adet gunu tutmus gibi ne yapacagini sasirdi

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Deplasmanda
Norveç
Karadağ
Letonya
Bunlara 1 er gol atmış. 2 si penaltı
Zaten tek isabetli şutları var tüm maçlarda hepsi gol olmuş ?
Biliyorum da bugun yeme luksu yok averaj lazimsa yememesi lazim.oyna dedigin gibi belli olmaz ben oynamayin demiyorum yanlis anlamayin ben tahmin olarak ..

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Zapta geçsin lütfen

Ben Cebelitarık atamasa da Türkiye olarak biz yeriz diyorum. Ama seni dinleyecem ve gol yemez diyecem
Yok yok sen bildigini oyna hocam ben dedim ya benimki sadece tahmin .sen gene de oyna 4 oran kacmaz .50 yatirsan 200 gol yemez oranina para yatirdigina degmezki 1.30 anca verirr

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap