R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmiyorum ama kanka bu kadroyla gol atmak bile iyidir psv baksana kanatlara ucuyorlar ** ?Gs : Hadi beyler çeviriyoz
Ula sanırsın Gs köy takımı. Bu kadar kötü de oynanmaz ki **. Neyse umarım çevirirler. Gönlüm öyle ister. Yalnız pekte ümidim yokBilmiyorum ama kanka bu kadroyla gol atmak bile iyidir psv baksana kanatlara ucuyorlar ** ?
kanka Valla Galatasarayliyim felan ama oyun nasilsa oyle konusurum bu kadroyla baska bi bok yapamaz ki omerbayram orta acamiyor Arda o kadar iyi degil kanat yok babel biraz yavas kaliyor fln filan ?Ula sanırsın Gs köy takımı. Bu kadar kötü de oynanmaz ki **. Neyse umarım çevirirler. Gönlüm öyle ister. Yalnız pekte ümidim yok
Bende Fenerliyim knk ama Avrupada Türk takımını tutarım orası ayrı. Çok rezil oynuyolardı ayar oldum. Belki bu golle gaza gelirler belli olmazkanka Valla Galatasarayliyim felan ama oyun nasilsa oyle konusurum bu kadroyla baska bi bok yapamaz ki omerbayram orta acamiyor Arda o kadar iyi degil kanat yok babel biraz yavas kaliyor fln filan ?
aynen öyleo gördüğünüz site reklam panoları gerçek değildi gömme yapılmış eklenmiş yayın kaçaktı gerçek yayına geçince panolardan fark etmişinzdir hollanda panolarına geçildi
Simdi spiker soyledi kanka sanal reklam bizlik bisey olmadini soyluyorlar ayn yalan pano reklami sanalmiso gördüğünüz site reklam panoları gerçek değildi gömme yapılmış eklenmiş yayın kaçaktı gerçek yayına geçince panolardan fark etmişinzdir hollanda panolarına geçildi
ÖYLE KANKA SİTELER PARA VERMİŞ İBNEYESimdi spiker soyledi kanka sanal reklam bizlik bisey olmadini soyluyorlar ayn yalan pano reklami sanalmis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!