Anca sabun alir elini siketafgan diker
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anca sabun alir elini siketafgan diker
seni cok sevdimBİRİ HİLE Mİ DEDİ
Yaw ** 3o0 u 500 yapamadin bunu mu yapacan@moses kesene bereket @dodoyazyeter eline sağlık ödül geldi. Gece 12 gibi kasa 500 olur
Ben kendimi koymadimda ya *** boyle isin burda kimseye bi *** yaramaz benim kazandigim parada yok 65 tl atti 3 boldukArkadaşlar genel olarak söylüyorum. Son baktığımda çekilişe 32 kişi katılıyordu. Burda bana çıkmadı ona çıktı hep şuna çıkıyor gibi söylemlerde bulunmak gerçekten çok yanlış olur. Burda art niyetli kimseyi göremiyorum. Çekiliş çıkmadı diye sinirlenmiş olabilirsiniz ama bu tarz söylemler hoş olmaz lütfen biraz daha dikkat edelim ❤
off 200 gr gurme patetes olsa yanında6 lı sogan halkasi cikti
su reıs28 cok bos yapıor bu konuda gel odulu verem burayı terket dedım kayboldu sesı kesıldıArkadaşlar genel olarak söylüyorum. Son baktığımda çekilişe 32 kişi katılıyordu. Burda bana çıkmadı ona çıktı hep şuna çıkıyor gibi söylemlerde bulunmak gerçekten çok yanlış olur. Burda art niyetli kimseyi göremiyorum. Çekiliş çıkmadı diye sinirlenmiş olabilirsiniz ama bu tarz söylemler hoş olmaz lütfen biraz daha dikkat edelim ❤
kimki osu reıs28 cok bos yapıor bu konuda gel odulu verem burayı terket dedım kayboldu sesı kesıldı
Yuru kolpaci hani acil isin vardiAbi ne bu tantana birkerede güzel temiz çekiliş olsun
Sen ne konusyonki acelemiz var dedim ya gelince hallederiz aramızda senle diye uffBen kendimi koymadimda ya *** boyle isin burda kimseye bi *** yaramaz benim kazandigim parada yok 65 tl atti 3 bolduk
cukkami ver *** ?Abi ne bu tantana birkerede güzel temiz çekiliş olsun
ziya isdeYuru kolpaci hani acil isin vardi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!