Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Klasik cyber*** çocukları ya 0.50 sn kala maç birden bitti 1 sayı lan 1 k 1 sayıya gitti şaka gibi maçı birden bitirdiler
Gecmis olsun cyber iste sasirmamak lazin*** çocukları ya 0.50 sn kala maç birden bitti 1 sayı lan 1 k 1 sayıya gitti şaka gibi maçı birden bitirdiler
üstteki macında 1 sayıyla gelmis aga cyber işte bu saglıj olsun*** çocukları ya 0.50 sn kala maç birden bitti 1 sayı lan 1 k 1 sayıya gitti şaka gibi maçı birden bitirdiler
Ya hem roll yapar ödül ü atmaz. Hemde haklıymış gibi o kadar laf söyler. Doğru 1 tanedir kardeşim hala hergün bana cevap veriyor. Yaptığınız işin hiçbir doğru tarafı yok.@BMW mevzu ne
@TÖMBELEKÇİ allah seni bildiği gibi yapsın birde kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.Insanlik hali haydi o gün parayı dayanamadin kaybettin. Sonra hatani telafi etseydin.Şunu aklina iyi sok sen burada kimseye 1 kuruş atmak zorunda değilsin. Ama roll açıp cukka sözü veriyorsan onu atmak zorundasın. Eger sen karakterli adamsan Erkek gibi sözünde duracaksin. Yapamayacagin seyin sözünü kimseye vermeyeceksin.
Rolden kazandığım 50 yi atmadi. Neymiş site çekimini ödememiş o da parayı yemiş. Bende ona laf soylemisim zoruna gitmiş. MK Susup otursamiydim.borcumu var
meto herkes kendine yakisani yapar bosverRolden kazandığım 50 yi atmadi. Neymiş site çekimini ödememiş o da parayı yemiş. Bende ona laf soylemisim zoruna gitmiş. MK Susup otursamiydim.
Ya Zaten bosvermisim haklıymış gibi hergün gelip bana cevap veriyor. Insan bi utanir kusura bakma falan der ama nerde zeytin yağı gibi üste çıkmaya uğraşıyorlar.meto herkes kendine yakisani yapar bosver
vay mqRolden kazandığım 50 yi atmadi. Neymiş site çekimini ödememiş o da parayı yemiş. Bende ona laf soylemisim zoruna gitmiş. MK Susup otursamiydim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!