bizi en sona koymussun meto Tesekkurler2 gün sonra kazanç olursa dağıtım sırasında dayı retkid tungabey var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bizi en sona koymussun meto Tesekkurler2 gün sonra kazanç olursa dağıtım sırasında dayı retkid tungabey var
Tesadüf öyle oldu 5 arkadaş a ödül atabildim onlarda geceden sabaha kadar pert oldularbizi en sona koymussun meto Tesekkurler
saglik olsun bos sanslar dun acil lazimdi istemedim ucundan citlattik ama sira bizde degilmis demek ki mkE ?Tesadüf öyle oldu 5 arkadaş a ödül atabildim onlarda geceden sabaha kadar pert oldular
Eskileri kolay kolay unutmam eskiden 10 lirada olsa bana ödül atan o kadar fazla kişi varki düşük çekimler ile herkese yardımcı olmam çok zor.bizi en sona koymussun meto Tesekkurler
saglik olsun bos sanslar dun acil lazimdi istemedim ucundan citlattik ama sira bizde degilmis demek ki mkE ?
saglik olsun metoValla Sen yazdiginda daha fazla yukselememistim 1.45 tl yi çevirmeye ugrasiyordum birde ihtiyacın olduğunu nerden anlayabilirdim söylemedin
ıçerde 6 lira bonusum kalmıştı temiz bir şekilde 30tl yaptım ve bu arkadaşlara ki geleceğinden o kadar emindim ki direk 2li kombin yapıp 100 çekecektim ikinci yarılar başlamadan oynadım baremler düşükken 3.per bitimine doğru baremler benim oynadiklarimdan 15 sayı yukarıdaydı geldi diye ekranları kapattım ve sonuç... 4.per çıkan sayılara iyi bakın delirmek istemiyorsanız bu basketten uzak durun arkadaşlar benden size tavsiye...
Şans varsa her türlü geliyor. Yoksada gelmiyor. Bak dün 2 maça kombine yaptım 25 e 90 veriyor basket geldi voleybol seti -4.5 tan 1 oynamisim 16-18 mi ne dep ondeydi birden maç 24-19 geldi 25-20 bitti bende 5.5 tan aldım sanıyordum takima küfürü bastım dönüp kupona bi baktım gelmişAnormal sonuç her sporda var yapacak bir şey yok kumarın her türlüsü riskli basketi futbolu tenisi voleybolu yok bunun.
Şans varsa her türlü geliyor. Yoksada gelmiyor. Bak dün 2 maça kombine yaptım 25 e 90 veriyor basket geldi voleybol seti -4.5 tan 1 oynamisim 16-18 mi ne dep ondeydi birden maç 24-19 geldi 25-20 bitti bende 5.5 tan aldım sanıyordum takima küfürü bastım dönüp kupona bi baktım gelmiş
9Şans varsa her türlü geliyor. Yoksada gelmiyor. Bak dün 2 maça kombine yaptım 25 e 90 veriyor basket geldi voleybol seti -4.5 tan 1 oynamisim 16-18 mi ne dep ondeydi birden maç 24-19 geldi 25-20 bitti bende 5.5 tan aldım sanıyordum takima küfürü bastım dönüp kupona bi baktım gelmiş
Muhsin kardes Hep üstten yatiyon hala üst oynuyorsunLan gameof freebet eklemiş 38.5 üst dedim 37de kaldı ** 1.30dakka top sürdüler boş boş
Beni skseler alt oynamam9
Muhsin kardes Hep üstten yatiyon hala üst oynuyorsun
Hahahahaha geçmiş olsun inşallah çarpmaz çarparsa iyi çarpıyor ebemin amini tersten gördümSabah 2. Doz biontech aşı olacağım ölür sem hakkınızı helal edin
Bende hayatta alt oynamam. Ama üst te pek oynamamBeni skseler alt oynamam
Sonucta eski sporcuyuz Bünye sağlam Birşey olmaz hayırlısıylaHahahahaha geçmiş olsun inşallah çarpmaz çarparsa iyi çarpıyor ebemin amini tersten gördüm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!