DedikoducuMiktir et ben bana yapılan bakarım. Pala bıyık Ben seni severim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
DedikoducuMiktir et ben bana yapılan bakarım. Pala bıyık Ben seni severim.
6 tl bitti ödül bekleniyorBak şuna?
BENİM HER ROLÜM SAHTEDedikodu ile işim olmaz yahu benide ilgilendirmez. Sadece duymuştum.
1 saate rol gelio@kadircan4747 Dayıoğlu gülme yahu. Bana Su verme vakti gelmedi mi
guzelll guzelll eyy v1 saate rol gelio
Kimsin ***Sağdan soldan duyma bilgilerle gelme kardeş bana. Birilerini fena sktim zamanında acısı geçmemiş anlaşılan
Paramı ver yeter ***Dedikoducu
Benmi yapacam1 saate rol gelio
Bu siteye cok yatırım ve cekimlerim var. Hiçbir sorun yaşamadım. Bakiye silme sebebi nedirSite kullanıcı adı
Ultrebet adlı sahtekar ibne site kayıp bonusu ile 880 TL sağladığım kazancımı önce çekime Red verip sonra bakiyemi 0 lamıştır bu adi şerefsizlere yatırım falan yapmayın. Admin ilgilenirsen sevinirim dostum. Paramı bu ibnelerden alabilirsek 3 kişi 25 tl veririz forumda.
Kayıp bonusunu zamansız vermişler hesapta.Bu siteye cok yatırım ve cekimlerim var. Hiçbir sorun yaşamadım. Bakiye silme sebebi nedir
O kadar adamsın yaniBen sana 100 ataym bu foruma uğrama
Tamam hadi at bakalımBen sana 100 ataym bu foruma uğrama
Karı kılıklı noldu sustun adam dediğin söylediği lafı yapar adamlığın bu kadar mı seninBen sana 100 ataym bu foruma uğrama
Ne diyon *** cevabını bile yeni görüym ibneKarı kılıklı noldu sustun adam dediğin söylediği lafı yapar adamlığın bu kadar mı senin
Bana 20 ver foruma slm bile vermemBen sana 100 ataym bu foruma uğrama
Sen bana 500 at 1000 olarak al ? 4 gün girmeyim foruma ?Bana 20 ver foruma slm bile vermem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!