Harbi ödemez mı beyler ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
olm makaramı yapıyon gerçekmi diyon ayıkamadımHarbi ödemez mı beyler ya
direk çek kanka o zamanİlk defa yatırdım
Daha olmayın Kral bugunluk kotayi doldurduk birdahakine sana ekletirimOluyor hemen @James
Cekemiom 6 bin TL çevrim varolm makaramı yapıyon gerçekmi diyon ayıkamadım
Öder öder de fazlada zorlamamak lazım 3k yı çek git saglam yere at
sen ne anlatıyon kanka ne 6bin cevrimi ne bonusu aldın böyle ***Cekemiom 6 bin TL çevrim var
500 TL yatırdım yüzde yüz spor hoşgeldin aldım. 3 bin çevrim tamam. 12 kat çevrim istiyor. Kaldı 3 bin.sen ne anlatıyon kanka ne 6bin cevrimi ne bonusu aldın böyle ***
Kim ben miToysun
***** istesen ne anlatıyon kanka ne 6bin cevrimi ne bonusu aldın böyle ***
Sen çevrimi yap kanka o kadar çevrime eğer ödeme yapmazlarsa onların ** k 12 kat nedir500 TL yatırdım yüzde yüz spor hoşgeldin aldım. 3 bin çevrim tamam. 12 kat çevrim istiyor. Kaldı 3 bin.
KAzanırsak şayet öderlerse akşama güzel bir roll yap dayiyla ortakSen çevrimi yap kanka o kadar çevrime eğer ödeme yapmazlarsa onların ** k 12 kat nedir
Senden haber bekliyoz kanka o zamanKAzanırsak şayet öderlerse akşama güzel bir roll yap dayiyla ortak
12 odedigini duydum bi araKAzanırsak şayet öderlerse akşama güzel bir roll yap dayiyla ortak
2-3 foruma sponsor kurallardan şaşmazsa es kaza, ödemeyi alırız12 odedigini duydum bi ara
12 biliom odenmis2-3 foruma sponsor kurallardan şaşmazsa es kaza, ödemeyi alırız
Doğrudur o zaman dayı ama la liga sponsoru falan filan onlar hikaye12 biliom odenmis
Ya birsey diyon cevap ver arkasında dur bari.12 biliom odenmis
Bu arada sana demeyi unuttum @Rexar bulasion ama yanlis yapion cok kaliteli bi insandir sovu asla sevmez?2-3 foruma sponsor kurallardan şaşmazsa es kaza, ödemeyi alırız
Dayı ben onu uyardım konularda geziyodu sarcak adam lazım vs diye dedimki beni transit geç geldi bana sataştı konuları okuduysan anlamışsındır ben dedim benden uzak dur sinirliyim geldi dibime girdiBu arada sana demeyi unuttum @Rexar bulasion ama yanlis yapion cok kaliteli bi insandir sovu asla sevmez?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!