Yerler belli olduKime diommm kpss girmicenmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yerler belli olduKime diommm kpss girmicenmi
San german resmi won gelsin
Bu ligi kestiremiyorum ama genelde 2.perler çoşuyo yüklenme ama gireceksenFazla çıkar mi
Aynen yeni gördüm bende arkadaş cevap vermedi içimi rahatlatmak istiom bu sene hiç çalışamadım inşallah oda calismamistir branş aynı hahahahYerler belli oldu
Hayırlısı olsunYerler belli oldu
Yok kanja girmiyecem mesajlar araya kaynadi la ondan gormedimKank sen kpss girmicenmi
3lük atsa serilecekHumo biraz serilemesi lazım
Ben atandım 2019 da ama yine giricemAynen yeni gördüm bende arkadaş cevap vermedi içimi rahatlatmak istiom bu sene hiç çalışamadım inşallah oda calismamistir branş aynı hahahah
Darısı bize diy3cemde gerçekten yapmak istemiyorum branş tarihBen atandım 2019 da ama yine giricem
Kolay gele bu sene zor gelir ama tek yıllar zorluyorlar gk gy kolay olur eğitim bilimleri zorlar alan zaten demiyomAynen yeni gördüm bende arkadaş cevap vermedi içimi rahatlatmak istiom bu sene hiç çalışamadım inşallah oda calismamistir branş aynı hahahah
Adamların önünü ac onunu??Ben atandım 2019 da ama yine giricem
Tarih bize göre daha zor kanka hayırlısı olmuyorsa yard komiser genelde çoğu tanıdığım hep onu yaptıDarısı bize diy3cemde gerçekten yapmak istemiyorum branş tarih
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!