Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bi hoşgeldinn konusu göremedik reis
O zaten ?? geçen biri atmıştı kullanıcı adınıHe ya omu acaba hahaha ?
kanki onu ben actim dun adminlerden yetkiliyim ?bi hoşgeldinn konusu göremedik reis
Her zaman davamızın peşindeyiz şöyle bir söz vardır çok severim o geldi aklıma şimdioww sevdim ben bu admini emekciden yana belli solcu kardesim
Bu hangi yarışın foto finiş kanka hahaha ??amann sakın ben onu severim takılıyorumm
Varmı böyle adminler vay be helal ?Her zaman davamızın peşindeyiz şöyle bir söz vardır çok severim o geldi aklıma şimdi
Ezenin Köpeği Olma , Ezilenin Aslanı Ol ki ;. Mezar Taşına İt Değil , Yiğit Yazsınlar .
helall eskiler bilir bizde kendi capimizda emekciyiz buyuk patron saygilarHer zaman davamızın peşindeyiz şöyle bir söz vardır çok severim o geldi aklıma şimdi
Ezenin Köpeği Olma , Ezilenin Aslanı Ol ki ;. Mezar Taşına İt Değil , Yiğit Yazsınlar .
ADMIN CIKAR GOLGESINDE SERINLEYELIM HAVA ESMIYORHer zaman davamızın peşindeyiz şöyle bir söz vardır çok severim o geldi aklıma şimdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!