Herkese iyi geceler Allaha emanet olun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla ben masumum hiç öyle şeylerle işim olmaz.nasil olduysa ihale bana kaldı mkDiger forum komple burdaymış?? @BMW mi üye yaptı sizide??
Ben o james değilim dostum?
Selamsız kaçmaHerkese iyi geceler Allaha emanet olun
Başka foruma yönlendirme diye ban mı olur mk zaten herkes 10 forumda takılıyorDiger forum komple burdaymış?? @BMW mi üye yaptı sizide??
Nasilsin broValla ben masumum hiç öyle şeylerle işim olmaz.nasil olduysa ihale bana kaldı mk
Farketmez kim olduğun?Ben o james değilim dostum?
Iyi nolsun takılıyorum sabah iş te var ama uyku tutmadıNasilsin bro
Abi sana yolu kim gösterdi ?Farketmez kim olduğun?
Seni buraya üye yaptık niye takilmiyon bonusu alıp kaçtinFarketmez kim olduğun?
SAğol ya bende iyiyim.sormana gerek yoktuIyi nolsun takılıyorum sabah iş te var ama uyku tutmadı
Geçmiş olsun veyselBir gol *** 10 dk da atamadı
Pardon sen nasılsın iş güç nasıl diğer taraf nasılSAğol ya bende iyiyim.sormana gerek yoktu
Geçmiş olsun dostumBir gol *** 10 dk da atamadı
@BMW aldı arabaya beni buraya getirdi 1_2 ay once? ama hic girmedim 2_3 gun konustuk burda bmw ile. Dahada girmedim .sen benim mesajlarima cevap vermiyon burdaymissin demek.az degilsin senAbi sana yolu kim gösterdi ?
Şükrolsun iyiyiz hersey yolunda . Covid movid olmadin daha son görüsmemizden sonra? diger tarafa hic gitmedim.allah gecinden versin. Günahin coksa kötüdür?Pardon sen nasılsın iş güç nasıl diğer taraf nasıl
Ya ben frebet alın diye söyledim. Bonustan sonra isterseniz hiç ugramayin. Zaten frebet için üye olanlardan o günden sonra burada takılan yok.@BMW aldı arabaya beni buraya getirdi 1_2 ay once? ama hic girmedim 2_3 gun konustuk burda bmw ile. Dahada girmedim .sen benim mesajlarima cevap vermiyon burdaymissin demek.az degilsin sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!