Watch the video to make money ? 10 ABD Doları yeni gelen bonusu almak için kaydolun! Videoyu burada izleyerek 200'den fazla ABD Doları kazandım, böylece deneyebilirsiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne kadar sürede kazanıyoruz 200 dolar dan fazlWatch the video to make money ? 10 ABD Doları yeni gelen bonusu almak için kaydolun! Videoyu burada izleyerek 200'den fazla ABD Doları kazandım, böylece deneyebilirsiniz.
Yeni üye olursak 10 dolar mı veriyorlar hemenWatch the video to make money ? 10 ABD Doları yeni gelen bonusu almak için kaydolun! Videoyu burada izleyerek 200'den fazla ABD Doları kazandım, böylece deneyebilirsiniz.
para çektin zannettim pardon scam olduğu çok belli değil mi ya
Ödemiyor ki boşa ugrasma kekevallahi ben bir günde 700 dolar yaptım 15 kişi üye yaptım 15 kişi kaldı vallahide billahide c.tesi günü üye oldum en az 200 dolar yapmanız gerekiyor 10 dolar zaten benim linkimden üye olursanız veriyor.geriye kalan kısım ise 2 saatlik video izleyin youtube üzerinden video izliyorsunuz sonuna kadar ama izledikten sonra para hesabınıza ekleniyor.videonun uzunluğu kısalığı miktarı size kalmış.getirdiğiniz üyelerdende bonus veriyor bide onların izlediği video başına size bakiye yükleniyor.ben 15 kişiyi bir gün sürmedi ..gönderdiğim link üzerinden üye olup eğer çekim yaparsam 150 lira vereceğim.sadece üye olan arkadaşlar bana ekran görüntüsü atsın yeterli
ben çekim talebi verdim şuan üye topluyorum az kaldı 15 kişi inşallahÖdemiyor ki boşa ugrasma keke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!