Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus Video İzleyerek Para Kazanmak

zaferbuca351928

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
gönderdiğim link üzerinden üye olun arkadaşlar bende yeni başladım dün akşam 250 dolar çekim talebi verdim videolar arka planda oynatılabiliyor üye istiyor parayı çekebilmem için tek seferliğine mahsus bende sizle birlikte denemiş olucam

Jeastek77

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
para çektin zannettim pardon scam olduğu çok belli değil mi ya

zaferbuca351928

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
vallahi ben bir günde 700 dolar yaptım 15 kişi üye yaptım 15 kişi kaldı vallahide billahide c.tesi günü üye oldum en az 200 dolar yapmanız gerekiyor 10 dolar zaten benim linkimden üye olursanız veriyor.geriye kalan kısım ise 2 saatlik video izleyin youtube üzerinden video izliyorsunuz sonuna kadar ama izledikten sonra para hesabınıza ekleniyor.videonun uzunluğu kısalığı miktarı size kalmış.getirdiğiniz üyelerdende bonus veriyor bide onların izlediği video başına size bakiye yükleniyor.ben 15 kişiyi bir gün sürmedi ..gönderdiğim link üzerinden üye olup eğer çekim yaparsam 150 lira vereceğim.sadece üye olan arkadaşlar bana ekran görüntüsü atsın yeterli

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
vallahi ben bir günde 700 dolar yaptım 15 kişi üye yaptım 15 kişi kaldı vallahide billahide c.tesi günü üye oldum en az 200 dolar yapmanız gerekiyor 10 dolar zaten benim linkimden üye olursanız veriyor.geriye kalan kısım ise 2 saatlik video izleyin youtube üzerinden video izliyorsunuz sonuna kadar ama izledikten sonra para hesabınıza ekleniyor.videonun uzunluğu kısalığı miktarı size kalmış.getirdiğiniz üyelerdende bonus veriyor bide onların izlediği video başına size bakiye yükleniyor.ben 15 kişiyi bir gün sürmedi ..gönderdiğim link üzerinden üye olup eğer çekim yaparsam 150 lira vereceğim.sadece üye olan arkadaşlar bana ekran görüntüsü atsın yeterli
Ödemiyor ki boşa ugrasma keke

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap