Vodafone bozum lazım acil marryshot ve cumali hariç her türlü dolandırıcıya açığım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BozayimVodafone bozum lazım acil marryshot ve cumali hariç her türlü dolandırıcıya açığım
Haydi seri şu naikitçi dayına ulaşda bozBozayim
Sen aslınsa marrsyhot olabilirsin çok zeki bi üçkağıtçısınMarryshot kanka gel
Ne kadar atcanHaydi seri şu naikitçi dayına ulaşda boz
Lan zamannda su sızmıyordu aranizda ne olduda byle oldu??Sen aslınsa marrsyhot olabilirsin çok zeki bi üçkağıtçısın
Ne kadar oluyosa hepsini haydiNe kadar atcan
Zamanında çok adamı sikti bende göz yumdum Keşke yummasaydım hoş bubu dile getirsem ben haksız olurdum forumda dağıtım yapanları babası ilan ediyorlardı insanlarLan zamannda su sızmıyordu aranizda ne olduda byle oldu??
La bilo kafan hicmi basmiyo adam numara bırakmış oraya git tikla bozdur yalandan ne dolaniyonNe kadar oluyosa hepsini haydi
En son sana kaldırdı he?Zamanında çok adamı sikti bende göz yumdum Keşke yummasaydım hoş bubu dile getirsem ben haksız olurdum forumda dağıtım yapanları babası ilan ediyorlardı insanlar
Makarayı bırak nakitçi dayı uyanık mı yoksa başkasını bulucamEn son sana kaldırdı he?
La git bak ne bilim yaz adamaMakarayı bırak nakitçi dayı uyanık mı yoksa başkasını bulucam
adamsin ***** milletiZamanında çok adamı sikti bende göz yumdum Keşke yummasaydım hoş bubu dile getirsem ben haksız olurdum forumda dağıtım yapanları babası ilan ediyorlardı insanlar
Sövme seninde bıngıldağını delerimadamsin ***** milleti
sen herseyi yaparsin zaten o potansiyelin var marrye milleti yediniz simdi o kotu sen iyi oldun afferim kocumaSövme seninde bıngıldağını delerim
bilo gel ptt celden sana 10 tl bozayımSövme seninde bıngıldağını delerim
Kim iyi oldu götlembik seni şu forumlarda en sevilmeyen adamlardan bitanesi benimsen herseyi yaparsin zaten o potansiyelin var marrye milleti yediniz simdi o kotu sen iyi oldun afferim kocuma
Lan senin iyiligini mikim ben otekiyle milleti yediniz o gitti arkasindan ben onlaydim yedik o gitti neyse ben buradayım diyosun karaktersizKim iyi oldu götlembik seni şu forumlarda en sevilmeyen adamlardan bitanesi benim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!