Sana cevap yazdımda o çok cukkamın geçtiği rooster abin silmiş mesajımıLan senin iyiligini mikim ben otekiyle milleti yediniz o gitti arkasindan ben onlaydim yedik o gitti neyse ben buradayım diyosun karaktersiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana cevap yazdımda o çok cukkamın geçtiği rooster abin silmiş mesajımıLan senin iyiligini mikim ben otekiyle milleti yediniz o gitti arkasindan ben onlaydim yedik o gitti neyse ben buradayım diyosun karaktersiz
Devamke pompake bittikkeDümbelekçi
muroyla ya ayni yastayiz ya buyugum sen ne konusuyon la karakterin kac para söyle verelimde fuck Offff ?Sana cevap yazdımda o çok cukkamın geçtiği rooster abin silmiş mesajımı
Versene az nolurmuroyla ya ayni yastayiz ya buyugum sen ne konusuyon la karakterin kac para söyle verelimde fuck Offff ?
soyle de verelim arkani kaca satiyon piyasan belli olsunVersene az nolur
Özele bak no attim sanaVersene az nolur
ozelden mi veriyomus kankaÖzele bak no attim sana
Zamanında çok adamı sikti bende göz yumdum Keşke yummasaydım hoş bubu dile getirsem ben haksız olurdum forumda dağıtım yapanları babası ilan ediyorlardı insanlar
yav senle ayni fikirde olacagim aklimin ucundan gecmezdi ama dogru tektir aklin yolu bir @Rooster
Ulan amkdmn tefecisi sende marryshot ile yaptığın dümen aklımda
oooo sedat peker misali anlat rahatla aslanUlan amkdmn tefecisi sende marryshot ile yaptığın dümen aklımda
Gelde lütfen başına yaslan yapma lütfenoooo sedat peker misali anlat rahatla aslan
Ulan amkdmn tefecisi sende marryshot ile yaptığın dümen aklımda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!