Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vala ismi önemli değil hiçbi ticari müessese ye kendi paramla kendi reklamını yaptırmamNETİCESİNDE TİCARİ Bİ MÜESSESE BU TİP DURUMLARA ALIŞMAK LAZIM......
dolsun kankaNe güzel bizbizeydik yine doluyor forum ?
Atnannn
Valla 100 olur şimdi 12 ye kadarNe güzel bizbizeydik yine doluyor forum ?
Aktif üyelerimize Twitter Şartı Yoktur katılabilirsiniz efendimtwitter vs sarti mi var mi
Gel eğlence var @Cevik42
Kanka inan çekiliş için demedim multi vs artmaya başladı gibidolsun kanka
Herkesin canı sikkin amaç burda stres atmak sen sordun var dedim nedir bu kadar sinir eden ayrıca atin oğlu sensin işine baksana sormadim atin oglu bizden birine sordum burda hersey serbest sansini zorlama tanidik biriysende kotu olmayalim canim sikkin
Kanka yapmayın şöyle ya muro da canlı destek gibi konuşuyor alışamadım ??Aktif üyelerimize Twitter Şartı Yoktur katılabilirsiniz efendim
Eyvallah şimdi twitter kullanmıyorum zaten ugrasamayacaktimAktif üyelerimize Twitter Şartı Yoktur katılabilirsiniz efendim
Hatıridi Gönülidi.....Vala ismi önemli değil hiçbi ticari müessese ye kendi paramla kendi reklamını yaptırmam
Gene kurtarmaz benim açımdan kurtarmaz herkes farklı tabiHatıridi Gönülidi.....
Bence o kadar reklam yaptınız 5 kişi yetmez artıkAktif üyelerimize Twitter Şartı Yoktur katılabilirsiniz efendim
Emo islat bizi emoTamamen şans ya bi 2k daha cukkkkaaa
@Cevik42
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!