Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haklıysa Silininde geri eklenir Çok eklendi öyle bakiye Ama paribuda zor tabiSilmisler artik istese birşey farketmez ki
Geçmiş olsun dostumHesap blokeli sövdüm orospu cocuklarına
nasil ya anaparanidami vermediler?Hesap blokeli sövdüm orospu cocuklarına
burayı takipteler kanka bunuda okuyolar , ben 2k fakir yapmaz zenginde yapmaz alsınlar soksunlar bi taraflarınaBen dedim zaten onlar el atti bence
Demek ki köstebek varBen dedim zaten onlar el atti bence
Geçmiş olsun çok üzüldümBETCODA SİLİNEN PARA NE ZAMAN GELMİŞ BİDAHA
yok bizzat kendileri burdalarDemek ki köstebek var
O.cocugu site ödüyordu normalde valla bişey var bu işteBETCODA SİLİNEN PARA NE ZAMAN GELMİŞ BİDAHA
buradan bir iki kisinin curio ya bilgi sizdirdigina yemin edebilirim ama ispatlayamam, cok gotu kalkmisti onlarin yikilmayiz saniyorlardi butun forum biz bir anda birakinca alt ust oldular, ya biri bilgi goturuyor olurda yol bulurmuyum ordan diye, yada serhat muhtemelen yada ragnar yada cihan gizli uyelikle takipde burayiDemek ki köstebek var
Geliyo geliyo Kanka Benim geldi Gelende çok var Tabi yöneticiler becerirseBETCODA SİLİNEN PARA NE ZAMAN GELMİŞ BİDAHA
Kesinlikle öyle neyse kısasa kısas mademburadan bir iki kisinin curio ya bilgi sizdirdigina yemin edebilirim ama ispatlayamam, cok gotu kalkmisti onlarin yikilmayiz saniyorlardi butun forum biz bir anda birakinca alt ust oldular, ya biri bilgi goturuyor olurda yol bulurmuyum ordan diye, yada serhat muhtemelen yada ragnar yada cihan gizli uyelikle takipde burayi
Hee *** artistlik yapıyorlardı piyasanın en iyi forumuyuz diye noldu şimdi kendi gönderilerine rt yapıyorlar anca konu açan muhabbet eden yok. Ne oldum değil nolacam dicenburadan bir iki kisinin curio ya bilgi sizdirdigina yemin edebilirim ama ispatlayamam, cok gotu kalkmisti onlarin yikilmayiz saniyorlardi butun forum biz bir anda birakinca alt ust oldular, ya biri bilgi goturuyor olurda yol bulurmuyum ordan diye, yada serhat muhtemelen yada ragnar yada cihan gizli uyelikle takipde burayi
kardesim pes etme, sitenin her yerine bak genel kural ve sartlar yoksa ss al genel kural ve sartlar varsa bile 25 sayi diye bir kural belirtilmedi ise yine ss al, lisansa hep birlikte sikayet ettikmi o parayi cuke cuke verirlerNeyse beyler benim morelim cok bozuldu gidip yatıcam Allaha emanet olun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!