Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Diger forumdan birinin parasini odememisti sanırım orasi yuklu bir miktarBundan sonra sponsor siteye atalım betpuan favorim
Kanka yüklü çekmiyorum ben ya en fazla 3 k onu da ödedilerDiger forumdan birinin parasini odememisti sanırım orasi yuklu bir miktar
aynen oyle bende o yuzden birakmistim bu siteyi, hatta o konuyada simdi cok agir konusurum ama adminler sorunu cozmek yerine beni banlarlar sponsor diye yazmistimDiger forumdan birinin parasini odememisti sanırım orasi yuklu bir miktar
Vay mk ise bak yapabilecegimiz birşey varsa söyleNeyse beyler benim morelim cok bozuldu gidip yatıcam Allaha emanet olun
yok bro yatırım yapmayınVay mk ise bak yapabilecegimiz birşey varsa söyle
Cokelim siteye *** bütün forumlarda paylaşalım sahtekar olduklariniyok bro yatırım yapmayın
Hatta gidek diger tarafta isyan cikarak ** adam emin kendinden 25 sayidan fazla oynaamm diyor bu olayin icinde cok farkli isler var ama ortaya çıkaramayizCokelim siteye *** bütün forumlarda paylaşalım sahtekar olduklarini
Aynen öyleHatta gidek diger tarafta isyan cikarak ** adam emin kendinden 25 sayidan fazla oynaamm diyor bu olayin icinde cok farkli isler var ama ortaya çıkaramayiz
Hadi gidelimAynen öyle
Acinla biriniz gidek bakak neymis durumAynen öyle
Kanka senin üyelik yok mu ?Acinla biriniz gidek bakak neymis durum
Nerde laKanka senin üyelik yok mu ?
Bizden bilgi formunda işteNerde la
Konuyu actirmazlar engel atarlar hicbiraey yapamayizAcinla biriniz gidek bakak neymis durum
Var acin biriniz damlayalim hemebBizden bilgi formunda işte
Oda varKonuyu actirmazlar engel atarlar hicbiraey yapamayiz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!