Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugünlük yeter dost sabahtan beri kumardaym basim ağrıdı tele bakmaktan?Ebet sendeyiz reis yokmu kupon
Olsun bro en baştada burdaydıı sıkıntı yok@Messi06 @Carpediem en son 25 dakka önce aktifmis
Yeter yeterBugünlük yeter dost sabahtan beri kumardaym basim ağrıdı tele bakmaktan?
TamamdırOlsun bro en baştada burdaydıı sıkıntı yok
Bi sponsor da amcana ol ?Bugünlük yeter dost sabahtan beri kumardaym basim ağrıdı tele bakmaktan?
Kanka papara sanami atalım çekiliş olmucak herhaldeYeter yeter
Allah çarpsın aklımdan geçen kankavorte durmaz simdi saplar bi rol bizim kizlara ?
yok bro cekiliş 5 kişi ama bekleyin azzKanka papara sanami atalım çekiliş olmucak herhalde
yav ben seni bilmem mi bende maci bekliyorum sapla bi rol bizim kizlar cosacak bu geceAllah çarpsın aklımdan geçen kanka
gameofta 4tl kayıp bonus aldım onuda 100 yaptım ** şansımı *****yav ben seni bilmem mi bende maci bekliyorum sapla bi rol bizim kizlar cosacak bu gece
rolde liste bende ?gameofta 4tl kayıp bonus aldım onuda 100 yaptım ** şansımı *****
Kanka bir isi cikdi büyük ihtimal basta burdaydi cikarmak istemedim ondan@Messi06 @Carpediem en son 25 dakka önce aktifmis
Zor da olsa yenerizyav ben seni bilmem mi bende maci bekliyorum sapla bi rol bizim kizlar cosacak bu gece
inancimiz tam kanka insallahZor da olsa yeneriz
Yok iyi yapmışınKanka bir isi cikdi büyük ihtimal basta burdaydi cikarmak istemedim ondan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!