Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
freebet yattı , ana parayla 2kombin futbol yaptık 3 dkda won 200 küsür oldu kasaBeyler giremedim foruma ya ne oldu durum?
Bro foruma giremedim bakim falan mi oldu? ilk kuponda ilk mac bizim takim 21-17 mi ne ondeydi ilk ceyrekdevam bro siz
Kupon won ya knkÖbürü hala aski
betconun eşşekligiÖbürü hala aski
yok ilk yarı 4 fark atması gerekiyodu tekinin 2 fark yediBro foruma giremedim bakim falan mi oldu? ilk kuponda ilk mac bizim takim 21-17 mi ne ondeydi ilk ceyrek
Var kontrol etmis bri şimdi verdi goluÖbürü hala aski
Bende hala askida kaldiKupon won ya knk
İyi nazar değmesinfreebet yattı , ana parayla 2kombin futbol yaptık 3 dkda won 200 küsür oldu kasa
Verdi golü vara gittiÖbürü hala aski
Vara baktı verdiBende hala askida kaldi
Kanka freebet tek mactan gitti ana para kazandi devam simdi aynen bakima girdi bizde yeni geldii zatenBro foruma giremedim bakim falan mi oldu? ilk kuponda ilk mac bizim takim 21-17 mi ne ondeydi ilk ceyrek
Bize cvp yk kolay gelsin krdşşAynen sakatlık molası betco hariç açık oranlar gol verildi temi
+++ katılım buraya kadar bundan önce yorumu olan varsa devamLose katılım buraya kadar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!