Aynasızlar bulacak seni merak etme.geldim zil calısmıyor heralde kapı yerınde yok mk nasıl duyacan benı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynasızlar bulacak seni merak etme.geldim zil calısmıyor heralde kapı yerınde yok mk nasıl duyacan benı
çoşturma beni sponsorlu rol buGELSİN Bİ 4 ORANLI KOMBİN @Vortex
boskoysana yavri ez oni rehatıne bakAynasızlar bulacak seni merak etme.
Ben bu dili anlamıyor kee ?boskoysana yavri ez oni rehatıne bak
abi sponsor site eyvallahta altyapıları arayüzleri çok kötü betcoya el alışmışken oynamam oralardan dengebete falan atsaydın keskekuponda onaylanmıyor ki hemen
nerde oturuyon la zenci senle otururuz bizboskoysana yavri ez oni rehatıne bak
Kanka arkadaşın hesabından oynuyorum bilet almak için yatırım yapmış odaabi sponsor site eyvallahta altyapıları arayüzleri çok kötü betcoya el alışmışken oynamam oralardan dengebete falan atsaydın keske
Sahabet spor oynamak çok zor ya ama rulet için mantıklı yada slot oynayanlara %100 veriyor şartlarda çok kolayabi sponsor site eyvallahta altyapıları arayüzleri çok kötü betcoya el alışmışken oynamam oralardan dengebete falan atsaydın keske
istanbulnerde oturuyon la zenci senle otururuz biz
demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neresindeistanbul
Oha ** niye oyle yavas mishala onaylanmadı kupon
heryerrdedemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neresinde
sarıyor yoksa ne ısımız var forumdaforum hep istanbul mk
Bağcılarda doğdum büyüdüm 19 sene orda oturdum 7 senedir bahçeşehirdeyimheryerrde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!