ne yaptıgımı bılmıomkı kafa farklı yerlerde yoksa ayıpsınzenci 3 gündür tüm kimyasalları içiyor heralde mk ne zaman görsem kafa güzel ödülde devretmiyor ayık zenci yapmazdı böyle şeyler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne yaptıgımı bılmıomkı kafa farklı yerlerde yoksa ayıpsınzenci 3 gündür tüm kimyasalları içiyor heralde mk ne zaman görsem kafa güzel ödülde devretmiyor ayık zenci yapmazdı böyle şeyler
isim olmaz ıyı kurtulmussun en son bonzzaıyı 5 6 sene once ıctımAllah kurtarsın kardeş ben bonzikciydim
Rastgelsin bro2 ÇEYREK SANTA FE KAZANIR
Ekli dosyayı görüntüle 1989
Beykozlular iyidir la askerde tanıdım 2 3 tane. İyi cocuklardi ama Bursalılar varya bursalilar uzak durun
abooo sıkıntı buyukmus mktedavisiz bıraktım dostum ben 14 yasında başladım yaş 26
DEVAMKEEEEEEEEEEEE NE TEDAVİSİ AYIK KAFAYLA GEZİLMEZ BEN 2 YILDIR AYIK KAFAYLA GEZİYOM PSIKOLOJIM BOZULDU MKEtedavisiz bıraktım dostum ben 14 yasında başladım yaş 26
Aynen onlarda öyleydi hatta bitanesi çarşı izninde biraneye gitmiş orda sızmış akşam oldu çocuk yok komutanlar gitti aldı geldi biranedenBeykozlular merttir arada illahki yavsak çıkıyor okadarda olsun
Ama benim semt maça içkiye ve karıya düşkündür güzel beykozum taraftari
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!