O zaman kesin bana dedin ama kanka fatura cidden onemliydi lanamusuma sana özel bişey demedim hatta dedim o günde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O zaman kesin bana dedin ama kanka fatura cidden onemliydi lanamusuma sana özel bişey demedim hatta dedim o günde
seni ayrı yazdım kenara messicimO zaman kesin bana dedin ama kanka fatura cidden onemliydi la
Ben kimseden egisrmem sadeve senin icin değildi o kardesim rexar da ustunu tamamladi faturaya verdim valla ama canin sağolsun yaz ciz farketmezseni ayrı yazdım kenara messicim
kaç kere ödülümü aldın baska konulardada yardım ıstedın sıkıntı yok hallettık oldugunda ama 13 liraya yok demen koydu bana kardesım haberın olsun gerçekten faturanı ödediysen baştacısın ben ogün yanlıs hatırlıyor olabılırım neyseBen kimseden egisrmem sadeve senin icin değildi o kardesim rexar da ustunu tamamladi faturaya verdim valla ama canin sağolsun yaz ciz farketmez
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!