20 lira verdimi la doğru söyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
20 lira verdimi la doğru söyle
Ebeni ha ?????İnadına listenin başına yazicam. ?
Ohaaaa1TL 91 KURUŞ VERDİ 15 BİLEN 1101 KİŞİ BİLMİŞ
Ulannnn ne güldümmmmm???1TL 91 KURUŞ VERDİ 15 BİLEN 1101 KİŞİ BİLMİŞ
ahahhahah cıldırıyorum ***Ohaaaa
Götüne soksunlar o parayı hesabina yansıtırken zaten 2 TL'lik netleri gitmiştir1TL 91 KURUŞ VERDİ 15 BİLEN 1101 KİŞİ BİLMİŞ
1.91 ???????
15 bilende 4 k almış bu zamanda 15bilsen kafayı yersin 4bin ne devretti bide olaya bak 2 hafta önce adamlar milyonlar koyduGötüne soksunlar o parayı hesabina yansıtırken zaten 2 TL'lik netleri gitmiştir
Cokmu soktular kankaGlukk glukk gırtlakk
O kadar sürprizi bin kişi nasıl bilmiş mk15 bilende 4 k almış bu zamanda 15bilsen kafayı yersin 4bin ne devretti bide olaya bak 2 hafta önce adamlar milyonlar koydu
vallahi bilmiyorum cıldırmalıkO kadar sürprizi bin kişi nasıl bilmiş mk
La kupon ne oldu kaynatma yedin parayı demi???15 bilende 4 k almış bu zamanda 15bilsen kafayı yersin 4bin ne devretti bide olaya bak 2 hafta önce adamlar milyonlar koydu
Yarraniii dolar ağzına verirler berlin sakin ol aslanım ?Noldu Yarram Üstünemi alındın
Yok durduk yere sakso sesleri çıkarıyorsun ya ondan dedimNoldu Yarram Üstünemi alındın
Hayrına bize de al nerden alacaksan ...beyler parayı attım geçmesini bekliyorum freebet alıp geliyorum
yok siteye attım bekliyom freebet de yüklensinLa kupon ne oldu kaynatma yedin parayı demi???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!