Tamamda hangi spor dalı ?başlamadı daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamamda hangi spor dalı ?başlamadı daha
Curio npyo? cihank ye yol verdiler heralde iş yok die eleman çıkarıyorlar ?Malpteki mimza kendi yazıyor kendi yorumunu beğeniyor tepkime kasıyor
Hahahha harbi mi laCurio npyo? cihank ye yol verdiler heralde iş yok die eleman çıkarıyorlar ?
Phoenix milwaukee final serisi var iste 2-2 durum
Adamlar kendilerini yediler yakında cio kalcak sadece en sonda o kafasina sıkar flim biter agaHahahha harbi mi la
Patron curio yu acill toplantıya çağırmış durumlar fenaa?Hahahha harbi mi la
kim laf taşıyo burdan adam bana böyle yazmışHahahha harbi mi la
Riski ama ben olsam rakibe oynardimmecbur napalım
Zuhahhaha ??? elleme iyi oldu. Sokağın çocukları devrim yaptıPatron curio yu acill toplantıya çağırmış durumlar fenaa?
Cevap bile verme görmemezlikten gel ?kim laf taşıyo burdan adam bana böyle yazmış
[IMG alt="KALPTEK!MZA"]https://www.bilgibizden3.com/data/avatars/m/10/10156.jpg?1626379301[/IMG]
KALPTEK!MZA
Mode Onn
Yönetici
Moderatör
Katılım23 Şubat 2020Mesajlar47,525Tepkime puanı43,769Puanları12,500KonumWydad Casablanca
12 dakika önceYeni
laf taşımaya gerek yok kimse destek çıkmaz
th_uix_expand_signature
? Lütfen Sorunlarınızı İlk bize İletiniz.
☎ Şikayet Açmadan Önce lütfen online yöneticilerimiz ile iletişime geçiniz.
? Bir Mesajın İçeriğin Uygunsuz olduğunu gördüğünüzde rapor ediniz.
? Forum Kurallarını İhlal Etmeyiniz.
♦Sosyal Medya Hesaplarımız
iddayi birakmak icin bahane aran cevik yapmislarBu kupon gelmesin iddiayı birakirim o kadar garanti
Üyeler olmazsa forum bir hiç defalarca bu yazdım ama dinleyen kim. Siteleri değil üyeleri korumak lazımCevap bile verme görmemezlikten gel ?
Hayırlı haber bekliyorum sendeniddayi birakmak icin bahane aran cevik yapmislar
Kanka ne oynadin tam olarakmaç niye başlamadı ** 00.30 daydı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!