Aksam sendeyim dayko?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aksam sendeyim dayko?
fatih salak salak konuşma biz burda adama mahçup olduk diyoruz hala makaranın peşindesin anlamadımkiRubin ust olur kanka bas hemen
Wortekste siraAksam sendeyim dayko?
Sakinnnnnfatih salak salak konuşma biz burda adama mahçup olduk diyoruz hala makaranın peşindesin anlamadımki
Cuma sendeAksam sendeyim dayko?
?Wortekste sira
yönlendirdiysem kusura bakma kardesımBeyler tanıdık tanımadık bidaha rollde maç önerirse listeye alınmıycak bilginiz olsun kasa benimde degildi mahçup olduk ben takır takır vuruyodum geldigimiz sona bakın.
@erantgil kusura bakma
Hayırdır kardeşim aglicaksaniz oynamayın ozamnfatih salak salak konuşma biz burda adama mahçup olduk diyoruz hala makaranın peşindesin anlamadımki
Senin kalbini?
Şunun surasinda cumaya ne kaldı ki?Cuma sende
SakinnnHayırdır kardeşim aglicaksaniz oynamayın ozamn
nacizane tavsiye, roll yaparken kuponlari paylas roll bitene kadar konuya bakma okuma mesajlariBeyler tanıdık tanımadık bidaha rollde maç önerirse listeye alınmıycak bilginiz olsun kasa benimde degildi mahçup olduk ben takır takır vuruyodum geldigimiz sona bakın.
@erantgil kusura bakma
Sağlık olsun dost bidahaki sefere ??Beyler tanıdık tanımadık bidaha rollde maç önerirse listeye alınmıycak bilginiz olsun kasa benimde degildi mahçup olduk ben takır takır vuruyodum geldigimiz sona bakın.
@erantgil kusura bakma
BudurSağlık olsun dost bidahaki sefere ??
Lafa tuttunuz esek oynamayi unuttun **Şunun surasinda cumaya ne kaldı ki?
bro 50 sponsor ol 500 yapayim dagitayim yarisini yapamazsam cuma birine 100 atarim senin adina roll ona gecerSağlık olsun dost bidahaki sefere ??
Sakinim zaten.Sakinnn
Iyi olmuş gelmezdi zatenLafa tuttunuz esek oynamayi unuttun **
Sakin ol kardeşimSakinim zaten.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!