Cano katılım varmı ?Bizim ekip hep dengeye atıyor ha farkettinmi?? benimde elim oraya gidiyo hep
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cano katılım varmı ?Bizim ekip hep dengeye atıyor ha farkettinmi?? benimde elim oraya gidiyo hep
Knka mac veren liste disiydi ben verdim malesef ??mesajlara bakıcam bırazdan konuda aktıf olmayanlar cıkacak listeden
@Megastarkan
@ferit1905
@Ozimo
@Yamaha61
@Muric81
@KUZGUN
@BMW
@FAUDA (KAOS)
@Messi06
Ahahaj kendimden suphe ettirdin bana bro sokak sokak deli hastanesi aradim senin yüzünden ayas ne sincan nere??Kötü kanzi kovalamaca ne diyicem sana la bu deli hastanesi vardi dedim ya sana sincanda ayaştaymış mk
Ben aktif değildim bu konuda çıkar beni reismesajlara bakıcam bırazdan konuda aktıf olmayanlar cıkacak listeden
@Megastarkan
@ferit1905
@Ozimo
@Yamaha61
@Muric81
@KUZGUN
@BMW
@FAUDA (KAOS)
@Messi06
Get outtt get outttKnka mac veren liste disiydi ben verdim malesef ??
Dedim yalancı çıkmayayım aklıma geldiAhahaj kendimden suphe ettirdin bana bro sokak sokak deli hastanesi aradim senin yüzünden ayas ne sincan nere??
Benim yerime @Cesaret eklemesajlara bakıcam bırazdan konuda aktıf olmayanlar cıkacak listeden
@Megastarkan
@ferit1905
@Ozimo
@Muric81
@KUZGUN
@BMW
@FAUDA (KAOS)
@Messi06
Yok oyle get outttBenim yerime @Cesaret ekle
dede eklimmi senideAzerbaycan üst olur
Yük MKEdede eklimmi senide
son dakıka golü gibi geldimdede eklimmi senide
@muhsinovi beni eklemeliymişsin ??Benim yerime @Cesaret ekle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!