onlar o cekime kurus vermezle kankaKanka şans bonusu iste bence canlı desteklerden illaki vardır ekside olduğun site öbür tarafta bissuru para yatırdın sponsorlara
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onlar o cekime kurus vermezle kankaKanka şans bonusu iste bence canlı desteklerden illaki vardır ekside olduğun site öbür tarafta bissuru para yatırdın sponsorlara
Yok *** ederim gerek yok knkSekada 40 kaldı 20 vereyim sana gönder bana ID ni açıkta kuponlar var şuan bu kadar atabilirim 5-6 oran yakalarsan 100 olur yürürsün belki.
Verirlerr ben ntvsporda +daydım yatırım yüksek diye veriyorlardı 30 50 falanonlar o cekime kurus vermezle kanka
Hep çekim diye vermiyorlar ?Kanka şans bonusu iste bence canlı desteklerden illaki vardır ekside olduğun site öbür tarafta bissuru para yatırdın sponsorlara
20 daha p.c et ne olacakYok *** ederim gerek yok knk
meto hakli20 daha p.c et ne olacak
Yok *** ederim gerek yok knk
Sen bilirsin kanka.
Pardon sekabetim varsa bana at kardeş ben rol yapayım
Çok ayıp çok ayıp bak sekabet hesap nickimde Messi ymisYok meto sende o potansiyeli göremiyorum **.
Yok meto sende o potansiyeli göremiyorum **.
Pin dediği id mi oluyorYok meto sende o potansiyeli göremiyorum **.
Pin dediği id mi oluyor
Atayım sana o zamanLa hesap ID si işte.
Belki uğurlu gelir many inPin dediği id mi oluyor
TEKAÜTBelki uğurlu gelir many in
@Cevik42Bu kez vuralım be. Kasa 100+ 100 frebet
hedefi katılıma göre ayarlarız. Liste @Apsuvachacha da.
Para gibi birşeyler mi bize yokmu@Cevik42
Dm bakar mısın kral sana birşeyler yolladim.
Saa su yok bira varPara gibi birşeyler mi bize yokmu
Bende bakıyorum kral papara mı istiyorsun@Cevik42
Dm bakar mısın kral sana birşeyler yolladim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!