Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesinBol şans sıkı takipteyim
Bak duam ise yaradi dm den bildirim gelse ne sevinirim amaİzin verildi beyler bekliyorum
Sen yazmadan önce izindi broBak duam ise yaradi dm den bildirim gelse ne sevinirim ama
İşte asaletÖzelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesin
Bana yaptır be dostum bi kere de ben yapamÖzelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesin
PekiSen yazmadan önce izindi bro
Çevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmet özele baksan ne kadar dolu şuan
İşte asalet
Liste alindi hahahah?Çevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmet özele baksan ne kadar dolu şuan
Herkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostluk iki üç kişi arasında gidip geliyor buraÇevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmet özele baksan ne kadar dolu şuan
Hahaha ??
ya bi sgListe alindi hahahah?
evet hocam BAŞINIZ kelHerkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostluk iki üç kişi arasında gidip geliyor bura
Napim la belki busefer olur ?ya bi sg
Hocam profil resminde kel gibiHerkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostluk iki üç kişi arasında gidip geliyor bura
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!