Betcoların hepsi öyle kafasına göre sonra alt yapı diyorlar godoşlarHangi akıllı site bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Betcoların hepsi öyle kafasına göre sonra alt yapı diyorlar godoşlarHangi akıllı site bu
Valla ben dusumu aldimYine hangi abdestsiz girdi konuya çocuk limit yedi
Ok.Valla ben dusumu aldim
Bende sıkıntı yohhhYine hangi abdestsiz girdi konuya çocuk limit yedi
Ben süpheliyimBende sıkıntı yohhh
O zaman Sorun bende sanırım hadi ben kaçarBende yohh sıkıntı
altyapıyla ilgili diyo kanka az bekleyin@Vortex site ne diyor knk
kanka çekemiyor Muş’un başka yere atsanbeyler full limitli maçlar az bekleyin
Ben süpheliyim
yatırım çekim arası 3 saat kanka acele yok la kaybetmeyek ***kanka çekemiyor Muş’un başka yere atsan
yok acele değilde hani çekebilirsen çek başka yere at diye dedim kankayatırım çekim arası 3 saat kanka acele yok la kaybetmeyek ***
bende öyle düşündümde kanka yatıralı 3 saat olmadıyok acele değilde hani çekebilirsen çek başka yere at diye dedim kanka
tamamdır kanka bekleriz aynen acelemiz yokbende öyle düşündümde kanka yatıralı 3 saat olmadı
ya konuşma bas şututgartayatırım çekim arası 3 saat kanka acele yok la kaybetmeyek ***
Sen 1 tl 1 tl ufak ufak oyna 3 saati doldur çek başka yerden devam et. Str et bu siteyi*** 3maç a denedim yemin ederim 3üde tuttu *** cıldırıyorum ya sikiyicem limiti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!