sağol dayıda daha çekemedik zor tutuyom kendimiHayirli olsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sağol dayıda daha çekemedik zor tutuyom kendimiHayirli olsun?
Kaydedeger bise isallajhsağol dayıda daha çekemedik zor tutuyom kendimi
Cik hava alsağol dayıda daha çekemedik zor tutuyom kendimi
dükkana gitcem şimdi onaylansın çekiyimde dagıtayım dedim ama 16.13 den beri bekliyozCik hava al
canın sağolsun vorteevet beyler uzatmanın anlamı yok hırsıma yenik düştüm oynadım kaybettim bütün parayı
Şeytana uymasağol dayıda daha çekemedik zor tutuyom kendimi
Musteri mi var haftalik mi dagitacandükkana gitcem şimdi onaylansın çekiyimde dagıtayım dedim ama 16.13 den beri bekliyoz
Sen dükkana git para geç gelir gelince dagitirsindükkana gitcem şimdi onaylansın çekiyimde dagıtayım dedim ama 16.13 den beri bekliyoz
At yalanı mikim inanani ???evet beyler uzatmanın anlamı yok hırsıma yenik düştüm oynadım kaybettim bütün parayı
Kim çıkardı bu mobil bozumu ya ?@moses gördüğün üzere mobil ödeme pismanlıktır
para vercem dayı cocuklara 2 gündür gitmiyom ayıp olduMusteri mi var haftalik mi dagitacan
fikçi tüpretKim çıkardı bu mobil bozumu ya ?
Yaniiipara vercem dayı cocuklara 2 gündür gitmiyom ayıp oldu
22 TL için saa küfür etmeyiz 100 200 olsa neyse ?dursana kanka belki listeden küfür eden çıkar ödül iptal ederiz ?????
Benim ptt cell kafa rahatKim çıkardı bu mobil bozumu ya ?
daha kupon onaylanmadı bide bunun çekim süreci var ohooooSen dükkana git para geç gelir gelince dagitirsin
5 tl icin ederler?22 TL için saa küfür etmeyiz 100 200 olsa neyse ?
Sen git islerini halletdaha kupon onaylanmadı bide bunun çekim süreci var ohoooo
Yaaa çok cimrisin dayıBenim ptt cell kafa rahat
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!