yaa he he
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaa he he
sakın bu emperyalist düzene yenilme yoldaş sabır ?*** bune ya 16.13 5 saat olcak
en iyisibeyler ben ufaktan kestiricem yoksa sakata gelcez
Konularmi karıştı acep özel gel bakemBunu yazan sen simdide hatirlamiom dien gene sen?
Gece yada yarın anca gelir o para yat uyu kardeşbeyler ben ufaktan kestiricem yoksa sakata gelcez
Vallahi ya sonra altyapi diyorlar altyapinin ***lan ne maçmış *** atomumu parçaliyorsunuz Bi skor gireceksiniz ***
yav sorma deli oldum ***lan ne maçmış *** atomumu parçaliyorsunuz Bi skor gireceksiniz ***
Hangi maç tı bu amq inşallah iptal olmamıştır yoksa 24 saat süreryav sorma deli oldum ***
yayını izledim ne iptali kanka maç normal sıkıntısız bittiHangi maç tı bu amq inşallah iptal olmamıştır yoksa 24 saat sürer
Boşuna ugrasmayin alt yapı sonuclandirma yapmadan hesaba geçmez. Hevesinizi kırmak istemem ama Yarın ogleni bulur
@muhsinovi 400ü beşiktaş kazanırınamı sallasak bu kupon belli yarına kadar onaylanmıycak
Kendini tuyamyacaksan Gerekirse şimdi vur kafayı yat.@muhsinovi 400ü beşiktaş kazanırınamı sallasak bu kupon belli yarına kadar onaylanmıycak
kazanamazmıKendini tuyamyacaksan Gerekirse şimdi vur kafayı yat.
Kardeş deplasmanda oynuyor daha ilk haftalar alacaginin garantisi yokkazanamazmı
Açıkta kupon varsa cektirmiyolarmi knk bi şansını denesen@muhsinovi 400ü beşiktaş kazanırınamı sallasak bu kupon belli yarına kadar onaylanmıycak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!