@kadircan4747 zevk alıyon ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende para yok ha@dodoyazyeter kanka 3kişimi var listede
Eklendi Dostum OnlarBatu şu olymposun frebetlere bi el at be ?
yok kimin ne hakkı varsa alıcak@Vortex bana yolliycagin para ile oynayabilirsin
Bnde yok?Eklendi Dostum Onlar
Kumarın *** ?? bugün bütün bonusları hiç ettim zaten betpuan 100 verdi 980 tl oldu mak 10 katıydı 1000 yapcam diye 0 oldu *** 20 tl için ??Sigarisiz kal da belki kumar oynamassin
Aklini sikimmn kafan bu kadar basiiKumarın *** ?? bugün bütün bonusları hiç ettim zaten betpuan 100 verdi 980 tl oldu mak 10 katıydı 1000 yapcam diye 0 oldu *** 20 tl için ??
tamam kanka sana paparaları atsınlar ben yarın cekince sana atıcam arkadaşlara atarsınaynen kanka 3 ?
Ne zaman gelirse kanka boşver senin daşşagın sağolsun ?tamam kanka sana paparaları atsınlar ben yarın cekince sana atıcam arkadaşlara atarsın
Bana salsan bende oynicam. 5e kadar oyna kazanırsan kırışırız. Ama kendi paranı riske atma.yok kimin ne hakkı varsa alıcak
sikinti yoktur kanka tamamdir ?tamam kanka sana paparaları atsınlar ben yarın cekince sana atıcam arkadaşlara atarsın
yok kanka o işe girmem girersem cıkamam cünküBana salsan bende oynicam. 5e kadar oyna kazanırsan kırışırız. Ama kendi paranı riske atma.
Dodisikinti yoktur kanka tamamdir ?
Kumarbaz takıntısı *** ??Aklini sikimmn kafan bu kadar basii
ama @kadircan4747 dayı şimdi ben atarım dağıtım yapılsın diyosa ben para yattıgı gibi ona ıbandan atarımsikinti yoktur kanka tamamdir ?
Len dodosikinti yoktur kanka tamamdir ?
Onu bekliyom bende ????ama @kadircan4747 dayı şimdi ben atarım dağıtım yapılsın diyosa ben para yattıgı gibi ona ıbandan atarım
Kullanıcı adı ver dostBnde yok?
Cvp vermiokiOnu bekliyom bende ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!