Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uyandigimda garantide 3 sifirli bakiye olsunhahahha
beyler kadirdayıya teşekkür edelim adam bekletmedi
Abi gene bana girdi@Vortex çözücem merak etme
30 ağustosdan sonra yanına geliyom hazırla mezeleriUyandigimda garantide 3 sifirli bakiye olsun
La su lusta ibneligine 13 tl ar@dodoyazyeter kesintiyi hesaba kat la tam çekelim
kardesim ilk once adam gibi konus sonra yazdiklarina bak 10dk yoktuk diyosun we diger adamlar essekmi kardesim bak seni buraya cagiran benim adam akilli konus haddini aşiyorsun hak yolu ayri bok yolu ayri ama tabi para karakteride etkiliyor. bida dogru konusmazsan bende biseylrr diyecem habrrin olsun karsinda cocuk yk@dodoyazyeter kardeş yaltiginiz ise sokuym okadar takip etik 10dk yok olduk cikarttiniz bide adam yerine de koyulmuyoruz baksana parasi umrumda degilde inanki burada kactane insani cikarttin osekilde kusura kalma sasikerm yapacgniz rolude listeyide
Cehennemin dibine gidiom30 ağustosdan sonra yanına geliyom hazırla mezeleri
okey dayıUyandigimda garantide 3 sifirli bakiye olsun
3 sifir derken 000 degil ha basinda 1 2 3 olsunokey dayı
Git ve gelmeÖdül geldi kesene bereket kanka @Vortex sağol cane sanada ben sigaraya gider benzinliğe @kadircan4747
Şiki Şiki ban@dodoyazyeter kardeş yaltiginiz ise sokuym okadar takip etik 10dk yok olduk cikarttiniz bide adam yerine de koyulmuyoruz baksana parasi umrumda degilde inanki burada kactane insani cikarttin osekilde kusura kalma sasikerm yapacgniz rolude listeyide
tühh beeee düzeltmeseydin keşkeee bahanem hazır olurdu3 sifir derken 000 degil ha basinda 1 2 3 olsun
Aman ağzını hayıra aç ?Git ve gelme
Orosputaa sks ogretmetühh beeee düzeltmeseydin keşkeee bahanem hazır olurdu
dur dayı gitmee ödencek heralde şimdi bekle atayım öyle yatOrosputaa sks ogretme
Isallah yolda paran duserAman ağzını hayıra aç ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!