Küfür etme eğer 5 dk da 1 mesaj yazmassan cıkarsın söyliyimkonu acilali 15 dk olmus geldiğimde katılım var mi diye soruyorum defalarca cevap alamıyorum *** 10 dk sonra malesef katılım bitti deniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Küfür etme eğer 5 dk da 1 mesaj yazmassan cıkarsın söyliyimkonu acilali 15 dk olmus geldiğimde katılım var mi diye soruyorum defalarca cevap alamıyorum *** 10 dk sonra malesef katılım bitti deniyor
sana küfür eden yok kardes.. 10 dkdir katilim var mi diye soruyorum cevap vermiyor kimse. Ondan sonra sana sorunca malesef bitti diyorsun. Devam et sen sorun yok ben katılmıyorumKüfür etme eğer 5 dk da 1 mesaj yazmassan cıkarsın söyliyim
GÖZÜMDEN KACMIS LİSTEYE ALDIM DEVAM ET HATA BENİMsana küfür eden yok kardes.. 10 dkdir katilim var mi diye soruyorum cevap vermiyor kimse. Ondan sonra sana sorunca malesef bitti diyorsun. Devam et sen sorun yok ben katılmıyorum
Ya sen devam et ne uzatcan takip et sen hadi birakmasana küfür eden yok kardes.. 10 dkdir katilim var mi diye soruyorum cevap vermiyor kimse. Ondan sonra sana sorunca malesef bitti diyorsun. Devam et sen sorun yok ben katılmıyorum
yok be bro keyfim yok artik kolay gelsin rastgelir insGÖZÜMDEN KACMIS LİSTEYE ALDIM DEVAM ET HATA BENİM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!