Zaten cıkıyor da savunmam var benim .Demek neymiş listeyi kim yaparsa yapsın illa itiraz eden biri cikar??
Liste sürekli geciyor gol vs beklemeden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zaten cıkıyor da savunmam var benim .Demek neymiş listeyi kim yaparsa yapsın illa itiraz eden biri cikar??
Nokta?Belki tek maça basıp kaybetti sorgulamayın insanları role katılıyor diye
Bir şey diyemem ben kazanmayı bırak param olsa role girmemAdam 1270 tl cekmis dengebetten tabi aralikli yazar.bizde enayiyiz dakika dakika yaziyoz ki hakedelim ama oyle olmuyor iste
Arazi???Kaç tane etiket attık be nerde bu adam @Willy Solomon
bnde aynı fıkrkıdrdeyımBir şey diyemem ben kazanmayı bırak param olsa role girmem
Dayı ne ypsn bea ?Arazi???
Ozaman takibi de ona gore yapacak .millet hak hukuk ararken konusuyorda ben boyle dedigim icinmi yargilama oluyor .deminden beridir millet kavga ediyor .herkes diledigince konusuyor bendedusunceminsoyledim.Belki tek maça basıp kaybetti sorgulamayın insanları role katılıyor diye
Aynı pok??Dayı ne ypsn bea ?
dayıııııııArazi???
Nokta?Ozaman takibi de ona gore yapacak .millet hak hukuk ararken konusuyorda ben boyle dedigim icinmi yargilama oluyor .deminden beridir millet kavga ediyor .herkes diledigince konusuyor bendedusunceminsoyledim.
Hııııııdayııııııı
Gözüme bu takıldı yoksa konu içlerini tek tek okumam. Söylediğim şey sadece senin için geçerli değil senin gibi düşünen çok kişi oluyor ortaya konuştumOzaman takibi de ona gore yapacak .millet hak hukuk ararken konusuyorda ben boyle dedigim icinmi yargilama oluyor .deminden beridir millet kavga ediyor .herkes diledigince konusuyor bendedusunceminsoyledim.
nörüyonnnnHıııııı
Nokta?Gözüme bu takıldı yoksa konu içlerini tek tek okumam. Söylediğim şey sadece senin için geçerli değil senin gibi düşünen çok kişi oluyor ortaya konuştum
Hülyaaaa hülyalara dalıom??nörüyonnnn
her cümlenin sonunda şöyle gülüşü yok mu ömre bedel ?Gözüme bu takıldı yoksa konu içlerini tek tek okumam. Söylediğim şey sadece senin için geçerli değil senin gibi düşünen çok kişi oluyor ortaya konuştum
BMW'den öğrendikher cümlenin sonunda şöyle gülüşü yok mu ömre bedel ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!