bnde sımdık bulasıklara gırıcemOhhh evide süpürduk temiz temiz foruma takilalim roll dağıtım yokmu yahu yapacak iş te kalmadı takilsaydik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bnde sımdık bulasıklara gırıcemOhhh evide süpürduk temiz temiz foruma takilalim roll dağıtım yokmu yahu yapacak iş te kalmadı takilsaydik
Kolay gelsinbnde sımdık bulasıklara gırıcem
baktım birşey görünmüyorYukarı baj
onu bnde anlamadım saolsınbaktım birşey görünmüyor
Tuhhh kuş yakup u unuttuk onunda altı temizlenecek tibnde sımdık bulasıklara gırıcem
Yav Öyle olsa 6 da girmiş Açıklama yapardı sizde Çok saçmalıyonuz He yemiş işte utanıyo adamBirazdan gelur dağıtım yapar
sabah 6.27de gırmıss neden yazmıor o zaman ?Bir şey olmuştur muhtemelen
Aynen öyle büyük ihtimalle kaybetti. En azından açıklama yapsa eyvallah der millet geçerAçıklama yapmamak daha kötü durum
Kayıp etmiş olabilir insan üzülür yazamaya bilir gerekli açıklama yapılacaktır elbetsabah 6.27de gırmıss neden yazmıor o zaman ?
zaten acıklama yapsa yeterrr ınsanalr burda bu kadar zmaan ayrıdı pcden mobılden ayrılmaıd martkete bıle gıderken soledıı emek verı muhabbet o zatennKayıp etmiş olabilir insan üzülür yazamaya bilir gerekli açıklama yapılacaktır elbet
Bu tarz rolling dağıtımlarda insan zorunda değil he birilerini tutup dağıtmamak da yanlıstır ama zorunlu olarak görmemek gerek gönlünden kopan bir şey bu
Kazansa da kaybetsede bir açıklama yapar ben ce beklemede kalmak en doğrusu
Saçmalama değil MKE yanlış tercüme İRONİZM....Yav Öyle olsa 6 da girmiş Açıklama yapardı sizde Çok saçmalıyonuz He yemiş işte utanıyo adam
Dayı sen Türkçe konuşmayı bilmiyon İroniyi nerden biliyonSaçmalama değil MKE yanlış tercüme İRONİZM....
Cok boş muhabbet oluo adam gelir gelmez kendi bileceği iş herkes sen ben değil?Saçmalama değil MKE yanlış tercüme İRONİZM....
İçip içip konuşuoDayı sen Türkçe konuşmayı bilmiyon İroniyi nerden biliyon
7/24 içiyo heralde Yada Klavyesi arapçaİçip içip konuşuo
Klavye sağlamda kendi bozuk boşuna bunak demiom?7/24 içiyo heralde Yada Klavyesi arapça
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!