Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet Winxbet Dolandırıcılığı

brkyldrmk

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostum öncelikle geçmiş olsun, yazışmalarından herhangi bir ödeme ya da kullanıcı kısıtlamasına gittiklerini düşünmüyorum. Belki kasalarında para kalmamıştır bilemem ama açık kapı bıraktıkları sürece uslubunu bozma, hakarete falan giderse iş hiç ödemezler. Huylarına git. Ödemeni aldıktan sonra istediğin kadar söversin.

wolf86

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
hocam kasa kalmaması diye bir sey olamaz ya baskalarıyla konustum tak diye onaylanmıs cekimleri. Bana gelince mi para bitiyor ve yani koca site nasıl parası kalmasın. Oyalama taktigi işte ve odeme yapmıcaklar eminim. Ben de oyuzden en azından bu siteden kmse oynamasın diye paylasım yaptım. Ben yandım kimse yanmasın

Fakiro

Kayıtlı Üye
hocam kasa kalmaması diye bir sey olamaz ya baskalarıyla konustum tak diye onaylanmıs cekimleri. Bana gelince mi para bitiyor ve yani koca site nasıl parası kalmasın. Oyalama taktigi işte ve odeme yapmıcaklar eminim. Ben de oyuzden en azından bu siteden kmse oynamasın diye paylasım yaptım. Ben yandım kimse yanmasın
Öder Winxbet

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostum öncelikle geçmiş olsun, yazışmalarından herhangi bir ödeme ya da kullanıcı kısıtlamasına gittiklerini düşünmüyorum. Belki kasalarında para kalmamıştır bilemem ama açık kapı bıraktıkları sürece uslubunu bozma, hakarete falan giderse iş hiç ödemezler. Huylarına git. Ödemeni aldıktan sonra istediğin kadar söversin.
Aynen öyle

Explosen16

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu sahtekar site paramı vermedigi gibi canlı destekten beni engelleyip duruyorlar. Hakkımı gerekli yerlerde arıcam. Butun ekran goruntulerini isteyen ve bunların lisansı oldugu kurulusa paylasıcam yazısmalarıyla beraber. Sakın bu dolandırıcı siteye paranızı kaptırmayın. Sizinle sonuna kadar mücadele edicem. Ben bu siteye 40 bin küsür para yatırdım totalde hepsine cöktüler. Sakın bu bu merdiven altı sitelere paranızı kaptırmayın. Ekran goruntulerini de aldım. Canlıyla hic bir sekilde iletişime gecemiyorum. Suclu olduklarını bildikleri icin direkt atıyorlar. Bunlarla her yerde sonuna kadar ugrasıcam. Sorunumu cozene güzellik yapıcagım. içeride toplamda 7 bin küsür param var. İsteyene yazısmaları da atabilirim hemen
Gecmis olsun

Khiron55

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu büro çok yüksek ödemeler yaptı sabırla bekle kasanada dokunma

wolf86

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
az once mail ile gelen yazıda latebet yaptıgımı öne sürdüler ana paramı vereceklermis o yuzden inceleme suruyormus. Kanıt yok tabi at yalanı ... inananı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap