Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
89000altiyuzMillet gece gece 1 saatte 100 lira kazanmış bizde 100 lira kazanmak için sabahın 6 sında kalkıp işe geldik iyi mi ??
kahpee hayattMillet gece gece 1 saatte 100 lira kazanmış bizde 100 lira kazanmak için sabahın 6 sında kalkıp işe geldik iyi mi ??
Kahpe ki ne kahpekahpee hayatt
O benim harclikIban atiom o zaman
KolpaciiiO benim harclik
Dayı işe miKolpaciii
yeni afganlar geliyomus cevonun dayısı kardasima haber et cevirsinmalı götüren götürene
Huyum korusun kazanc olmadan elimdeki kumar paramı kimseyle paylaşıyorum bak bikere az birşey 100-200 kazanç olmuştu. Hemen sana ödül atayım demiştim
Olsun olsun sorun yok ?Huyum korusun kazanc olmadan elimdeki kumar paramı kimseyle paylaşıyorum bak bikere az birşey 100-200 kazanç olmuştu. Hemen sana ödül atayım demiştim
Huyum korusun kazanc olmadan elimdeki kumar paramı kimseyle paylaşıyorum bak bikere az birşey 100-200 kazanç olmuştu. Hemen sana ödül atayım demiştim
Iyi iyi aramizin hala iyi olması sevindirici bir durum. Ödül falan istemem. Maneviyat daha önemliOlsun olsun sorun yok ?
Yok sorun yok benim için herşeyi farkındayım zaten seni iğnelemek için az çnce sana devrettim mesajı almışsın ?Iyi iyi aramizin hala iyi olması sevindirici bir durum. Ödül falan istemem. Maneviyat daha önemli
Kanka kim ne yazıyor. Ben göremiyorum daha önceden yok saydığım için olabilir miBir kez daha yazarsan banlarım !
Dürüst lukte üstüme yoktur hemen itiraf ederimYok sorun yok benim için herşeyi farkındayım zaten seni iğnelemek için az çnce sana devrettim mesajı almışsın ?
La kimi kimi
ferdi kankaLa kimi kimi
Ferdi kim **. Hangi nickleri kullanıyoduferdi kanka
Khontt sana kötü kelimeler kullanıyor du onu almayın dedimLa kimi kimi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!