Dayı tokatlanır mı ya. Sineği diker belini incitmez oAbi dayıyı bu ülkede tokatlayacak insan sayısı max 3-5 kisidir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı tokatlanır mı ya. Sineği diker belini incitmez oAbi dayıyı bu ülkede tokatlayacak insan sayısı max 3-5 kisidir
Dayı sana devlet bile çökemezOle san
Gecen pire yakaladim yagini suzdum ari poku die sattim?Dayı tokatlanır mı ya. Sineği diker belini incitmez o
Fuck ofÖdüller dagitilmistir 6 kisi 133 den 800 lira @WustelerK kesenee bereekt daim olsun ödülü alan arkadaslarda aldığını konu altında bildirirseniz sevinirim dostlar bol sanslar herkese
Sana fuck of pic otur yerine??Fuck of
Get outSana fuck of pic otur yerine??
İndin mi gardsasim sag salimGet out
He ya indim yanıyo ortalık **İndin mi gardsasim sag salim
Ödül gönderildi tekrardan kesene bereket @WustelerKÖdüller dagitilmistir 6 kisi 133 den 800 lira @WustelerK kesenee bereekt daim olsun ödülü alan arkadaslarda aldığını konu altında bildirirseniz sevinirim dostlar bol sanslar herkese
13 lirası benim
Ben uyuyamadim heyecandan ** birader askeri sözlü mulakata gitti ben daha cok heyecanliydim ** ??He ya indim yanıyo ortalık **
Ben uyuyamadim heyecandan ** birader askeri sözlü mulakata gitti ben daha cok heyecanliydim ** ??
Elin antalyalisi gelmis benim yurdumda benim memleketim de dalga geciyor benimle yaslandim artik cakallarla ugrasamiyorum?Sen paranın heycanından uyuyamamıştırsın
Gardaş biz Kırıkkaleliyiz antalyalı değilElin antalyalisi gelmis benim yurdumda benim memleketim de dalga geciyor benimle yaslandim artik cakallarla ugrasamiyorum?
ulan 10 dk once yattım sans yok kanka
Tek Kırıkkale li var oda @SeyMen beyGardaş biz Kırıkkaleliyiz antalyalı değil
ahahaha uyumasaydın@WustelerK @Vortex ödülü m gelmedi 133 alanlar köşeyi dönün de bizide kurtarın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!