kesin koronayım ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanmam asini yan etkisikesin koronayım ya
2. Doz çok ağır herkese aynısı oldukesin koronayım ya
ciddimi knk nevrim döndü mk sabahtır aynıyım klimamı çarptı acaba dedimde sanmam ya ya aşı ya korona2. Doz çok ağır herkese aynısı oldu
Asiciddimi knk nevrim döndü mk sabahtır aynıyım klimamı çarptı acaba dedimde sanmam ya ya aşı ya korona
Geçmiş olsun. Ben hiç aşı olmadım kötüye birşey olmaz@kadircan4747 dün 2.dozu oldum bugün ne vücudumu kaldırabiliyom nede kollarımı başım dönüyor acayip ağrıyor bide ***
Sen onu bunu birak bise olmaz para bulciddimi knk nevrim döndü mk sabahtır aynıyım klimamı çarptı acaba dedimde sanmam ya ya aşı ya korona
Kanka bana da oldu hastalandim resmen kardeşim falan da öyle olduciddimi knk nevrim döndü mk sabahtır aynıyım klimamı çarptı acaba dedimde sanmam ya ya aşı ya korona
evet arkadaşlar görüyorsunuz ölüyorum diyorum para bul diyor örnek dayı ? ? ?Sen onu bunu birak bise olmaz para bul
Ciddiyimevet arkadaşlar görüyorsunuz ölüyorum diyorum para bul diyor örnek dayı ? ? ?
Dayı kime çöksek yaSen onu bunu birak bise olmaz para bul
Ri fena tokatladi gene param yok kalmaduevet arkadaşlar görüyorsunuz ölüyorum diyorum para bul diyor örnek dayı ? ? ?
Ceee aciiii? eyn inte kelpAllah büyük
BilmiomDayı kime çöksek ya
İban kimeCeee aciiii? eyn inte kelp
Ekerne ğaraİban kime yolluyoruz
1 dakka boş +5serbest kaçtı 4 sayıyla kaybettim @Lider sağolsun bonus ekletmiştiBi
Ri fena tokatladi gene param yok kalmadu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!