acelem yok hedef 1.5 2k zaten :dŞimdi anladım dostum ama çekimi vermezler gece..sordum bana gün icinde dediler yoğunluk var diye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
acelem yok hedef 1.5 2k zaten :dŞimdi anladım dostum ama çekimi vermezler gece..sordum bana gün icinde dediler yoğunluk var diye
Twitter’dan bunun için paylaşılmadı mı zaten foruma uğrasınlar diyeHerkese bol şans. @WustelerK kesene bereket.. Yalnız sadece 20 mesajı olan kişiler listeye dahil edilecektir. Foruma sadece etkinlik için ugrayanlar listeye dahil edilmeyecektir.
Ahaajjajdjjssskhayirdir ne multisi multi ne demek yhaw ?
50 olsaydı bari adam yan sayfada msj kasioHerkese bol şans. @WustelerK kesene bereket.. Yalnız sadece 20 mesajı olan kişiler listeye dahil edilecektir. Foruma sadece etkinlik için ugrayanlar listeye dahil edilmeyecektir.
Kanka ben bilerekten yaptim baktim cozum yok 20 tane mesji olmayan katilmis simdi begeniyi cektim ? nasipseVay hain vayjdkdksk dur bende acam 2 dakikada
Usta olanlar zaten çoğu *********** forumunda gelenler50 olsaydı bari adam yan sayfada msj kasio
KraalllllHerkese bol şans. @WustelerK kesene bereket.. Yalnız sadece 20 mesajı olan kişiler listeye dahil edilecektir. Foruma sadece etkinlik için uğrayanlar listeye dahil edilmeyecektir.
Flood yapanları listeye ekleme @Rooster banlıyorum ben.LİSTE HAZIRLANIYOR
TEKRAR BELİRTİYORUM 20 MESAJ ÜSTÜ ÜYELER ÇEKİLİŞ LİSTESİNDE OLACAKTIR !
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!