meto acayip uyanıksın he bizim adımız çıkmış ? kaynana değince uzuyosun hemen ?Iyi ben kactim uyuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
meto acayip uyanıksın he bizim adımız çıkmış ? kaynana değince uzuyosun hemen ?Iyi ben kactim uyuyorum
Kılıbık bu yawmeto acayip uyanıksın he bizim adımız çıkmış ? kaynana değince uzuyosun hemen ?
Yok be bugün fazla uyuyamadim uykum var kaynana bana napabilirkimeto acayip uyanıksın he bizim adımız çıkmış ? kaynana değince uzuyosun hemen ?
bilmem mi dede geçen gün rolde eve makine tutuyorum geç kalırsam çıkarmayın diyodu ?Kılıbık bu yaw
yapma meto duymasın bak ?Yok be bugün fazla uyuyamadim uykum var kaynana bana napabilirki
Kedicik ordami takılıyor görürsen selam söyleX FORUMU BENİM İCİN BİTTİ KEDİLERİDE SEVMEM ZATEN ODA KAFASNİ ALSİN SHOWBETTEN KAZANDIRDIĞIM MİLYARLARA SAYSİN İBNE ?
Kaç para taktınX FORUMU BENİM İCİN BİTTİ KEDİLERİDE SEVMEM ZATEN ODA KAFASNİ ALSİN SHOWBETTEN KAZANDIRDIĞIM MİLYARLARA SAYSİN İBNE ?
Ne makinesibilmem mi dede geçen gün rolde eve makine tutuyorum geç kalırsam çıkarmayın diyodu ?
Yok la ne takması kanka 27 lira attiydi rollden vurup geri istiyor simdide ???Kaç para taktın
Yok la ne takması kanka 27 lira attiydi rollden vurup geri istiyor simdide ???
TOTEMMMM@Samurai1 toteme başla ???
Holstenkielll golllllllllllTOTEMMMM
Elektrikli Süpürge ile evi supuruyordum onu söylemeye çalışmış hay bunun türkçe ogretmenini makina tutmak ne MKNe makinesi
Kaç alıyoruzİntere kaldık
Gelir umarımİntere kaldık
100 ??Kaç alıyoruz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!