10 kişiyle tutuyormuş en fazla 2 dirTek basinami tutuyon kral nobeti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
10 kişiyle tutuyormuş en fazla 2 dirTek basinami tutuyon kral nobeti
en az 2 kişi olmalıTek basinami tutuyon kral nobeti
Bende ole dusunuyordm eywallh reis bilgi icinen az 2 kişi olmalı
İyi mi geceler kirvemİyi geceler ?
Vallahi değilİyi mi geceler kirvem
Siz askerlik mi yaptınız yani istanbulda jandarma karakolunda sıcaktan ter atıp terlikle TV izkemek den gözlerimiz bozulcakti be hey yavrum hey bide askerlik yaptık diye anlatıyorlar ???Piyade tankciydim ulaştırma tank şoförü o demir yığınının içinde günlerce uyudum mke buz gibi zindan soğuğu olurdu
En zoru senin ki olmuş yaSiz askerlik mi yaptınız yani istanbulda jandarma karakolunda sıcaktan ter atıp terlikle TV izkemek den gözlerimiz bozulcakti be hey yavrum hey bide askerlik yaptık diye anlatıyorlar ???
BEN bütün aylar böyle yapıyordum 4 5 gün param var 25-26 gün acımAskerde harcligimi basip 1 ay sigarasiz nobet tutmustum
ben tekdimen az 2 kişi olmalı
doldurcuydumPiyade tankciydim ulaştırma tank şoförü o demir yığınının içinde günlerce uyudum mke buz gibi zindan soğuğu olurdu
Hem de nasıl *** avantadan çektik salaklıgımjzdsn 0ladık bçparayıMorelimiz de cebimizke aynı 0
yerine göre değişir tehlikeli veya tenha yerlerde tek kişi nöbet tutmazben tekdim
+1000Morelimiz de cebimizke aynı 0
HAKKARİ CUKURCA DA ASKERDİM SERBEST ÜST BÖLGESİyerine göre değişir tehlikeli veya tenha yerlerde tek kişi nöbet tutmaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!