KADERİMDE BUDAMI VARMIŞ 10 KİŞİLİK CEKİLİSLERDE ÇIKARIM 5/2 DE ÇIKMAM....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
5 kişi demiş knk etiket atana kadar 8 kişi beğenmiş geri sildimMasadan Eksiliyor Dostlar @dodoyazyeter nerdesin etiketim anında etiket atardı
Babayı mi demek istedin biliyorum onu içinden geçti ama admin oldugundan diyemedim dimi ????Alırsın alırsın
Yes o da ayrı bi triplerdegeldimi o bugun hiç foruma
Ama neyiAlırsın alırsın
Ya bırak onu takıliyor ??5 kişi demiş knk etiket atana kadar 8 kişi beğenmiş geri sildim
İçimi okuyorsunBabayı mi demek istedin biliyorum onu içinden geçti ama admin oldugundan diyemedim dimi ????
hangisiÇekilis hatalı adam yarım saatlik demiş kabul etmiyorum ??
Reis yeminle paylaştım 2 dk geçmeden kupon geldi en hızlı won valla ?Çekilis hatalı adam yarım saatlik demiş kabul etmiyorum ??
Şansın devam etsin kankam biliyosun o şans geldiğinde iyi kullanmak lazım devamkeeReis yeminle paylaştım 2 dk geçmeden kupon geldi en hızlı won valla ?
La insan onu 10 kişi yapardı itiraz ediyoruz ????Reis yeminle paylaştım 2 dk geçmeden kupon geldi en hızlı won valla ?
Dedim maçları takip edeyim diyorum lan tutmuş dalga geçiyo herhalde 3 kere baktim kesene bereket hepimize böyle kazançlar denk gelir hep insallahReis yeminle paylaştım 2 dk geçmeden kupon geldi en hızlı won valla ?
O zaman 30 hakettimReis yeminle paylaştım 2 dk geçmeden kupon geldi en hızlı won valla ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!