Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben ve sana devir hahaha alınma ama sana günahımı verirmiyim acabakral bana mi devrediyorsun? ?
heo ayni muhabbetHep ayni kisiler
herşey ters gidiyordu yavaşa yavaş normale döndü
Valla saol dualarla sonunda ciktik diger taraftada sahte cikti alamadik aylar gecti senelere dayandiydi valla cok saol@palantis38 o kadar sevindimki yeminle içime dert olduydu la
oha mk bukadarda acik sozlu olma?ben ve sana devir hahaha alınma ama sana günahımı verirmiyim acaba
sebep ne usta neden böyle düşünüyorsun merak ettimben ve sana devir hahaha alınma ama sana günahımı verirmiyim acaba
ilginç ben ne yaptim acaba arkadaşa?oha mk bukadarda acik sozlu olma?
allah kahretmesin içimde tutamıyorum malesefoha mk bukadarda acik sozlu olma?
İnş şans döner buradan bol şanslar knkValla saol dualarla sonunda ciktik diger taraftada sahte cikti alamadik aylar gecti senelere dayandiydi valla cok saol
birşey yapmadında dogru dürüst hiç roll dagıtımını vs görmedim ondan dedimilginç ben ne yaptim acaba arkadaşa?
Hayat normale dönüyor ?herşey ters gidiyordu yavaşa yavaş normale döndü
Aciliyeti vardi valla herkese denk ciksin yeterli bir gun bana yarin baskasina saol vallaİnş şans döner buradan bol şanslar knk
sen her hafta yapıyorsun ya bana ne gerek var de mi?birşey yapmadında dogru dürüst hiç roll dagıtımını vs görmedim ondan dedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!